Cardano (ADA) Kurucusu Hoskinson, NFT’ler Hakkında Konuştu

Cardano (ADA) kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson, kendi ekosistemlerindeki NFT projeleri hakkında konuştu. Hoskinson, paylaştığı bir video ile Cardano’nun dijital sanat eserleri üzerindeki politikasını kriptoseverlere anlattı.

ADA kurucusu, Cardano ekosistemindeki NFT projelerine karşı nasıl standartlar uyguladıklarını ortaya koydu. Hoskinson, ağ üzerindeki herhangi bir projenin sahibi veya destekçisi olmadığını belirtti. Kripto uzmanı, sadece kendisine hediye edilen ürünleri paylaştığını vurgulayarak yanlış anlaşılmaların önüne geçmek istediğinin altını çizdi.

Hoskinson, NFT projelerinden herhangi bir tazminat istemediğini ve bu tür tokenları almak için hiçbir zaman halka açık bir adres vermediğini belirtti.

“Her Girişimi Eşit Değerlendirmeliyiz”

ADA kurucusu, herhangi bir NFT girişimine özel ilgi göstermediklerini ve tüm projeleri muamele yaptıklarını vurguladı.

“Cardano ağı üzerinde yer almak isteyen projelerde kesinlike bir iltimas sistemi uygulamıyoruz. Her girişim için oldukça sert ve güvenliği önceleyen politikalarımız var.”

Hoskinson, NFT’lerin günlük IOG (ana şirket) operasyonlarına dahil olmadığını belirtti. Kripto dünyasının tanınan ismi, NFT’lerin karmaşıklığı yerine daha geniş teknolojik zorluklara odaklanıyor.

Charles Hoskinson, bu sözlerinin ardından konuyu bir kaç cümle ile kapattı. ADA kurucusu, Cardano konferansları sırasında NFT topluluklarıyla etkileşime girmekten keyif aldığını söyledi.

source site-3