Bu 9 Altcoin Yeni Ortaklık Kurdu! Listede 1INCH de Var!

Blockchain teknolojinin merkezsiz doğası, izleme sistemlerinden ödeme çözümlerine sayısız sektörde kullanım durumu kazanıyor. Bu yazıda, aralarında 1INCH ve Ripple gibi isimlerin yer aldığı günün öne çıkan ortaklık haberlerini bulabilirsiniz.

1INCH, Horizon ve bu altcoin projeleri yeni ortaklıkları müjdeledi

Clearpool ve Polygon zkEVM entegrasyonu

Clearpool, protokolün borç verme sektörüyle entegre olacak üçüncü Blockchain çözümünün Polygon’un zkEVM’si olacağını duyurdu. İşbirliği, yüksek hızlı işlemleri mümkün kılıyor. Bununla birlikte, ücretleri düşürerek ve güvenliği artırarak borç verme piyasasında önemli adımlar atıyor.

Clearpool’un Polygon’un zkEVM’si ile entegre etme kararı, kullanıcılarına bir dizi fayda sağlayacak önemli bir gelişmeydi. Her şeyden önce, bu entegrasyon Clearpool’un platform performansını güçlendirecek ve daha yüksek işlem hızlarına yol açacak.

Flutterwave, Kanada’da yeni bir havale çözümü başlattı

Ripple’ın iş ortağı olan Flutterwave, sınır ötesi ödeme çözümü Send App’i başlattığını duyurdu. Firma, ABD, Kanada ve İngiltere ile Afrika’da yaşayanlar arasında kolay para transferlerini sağlamayı amaçlıyor. Gelişme, XRP topluluğunun önde gelen isimlerinden tebrik mesajları topladı.

Duyuru özellikle, Afrika ülkelerine yönelik transferler için önemli bir gelişimi temsil ediyor. Birleşmiş Milletler’in bir raporuna göre, bu havalelerin on yıllar içinde ikiye katlanarak 2022’de 100 milyar dolara ulaştığı tahmin ediliyor.

1inch Network (1INCH) ve Ground X ortaklığı

1inch Network (1INCH), ünlü Güney Koreli İnternet devi Kakao’nun bir iştiraki olan Ground X ile ortaklık duyurdu. İşbirliği, 1inch Swap API’sinin Ground X tarafından geliştirilen multi-chain bir mobil cüzdan olan Klip’e entegrasyonunu işaret ediyor.

Ortaklığın önemi, Klip’in Güney Koreli kullanıcılar arasında erişilebilirliği ve popülaritesinde yatıyor. KakaoTalk’ın bir parçası olan Klip, kullanıcıların kripto paralarını doğrudan mobil cihazlarından kolayca yönetmelerine olanak tanıyor.

TaskOn ve HAQQ Network ortaklığı

Web3 görev işbirliği platformu TaskOn, HAQQ Network ile entegrasyonunu duyurdu. Cosmos SDK’ya dayalı, etik öncelikli, EVM’ye eşdeğer bir Blockchain olan HAQQ, 1,8 milyarın üzerindeki küresel Müslüman nüfusu hedefleyerek marka görünürlüğü için benzersiz bir fırsat sunuyor.

İşbirliği, pazarlama ve büyüme girişimleri için TaskOn’dan yararlanan Web3 projelerinin büyümesini hızlandıracak. TaskOn, benzersiz özelliklerini birleştirerek HAQQ’nün yeteneklerini geliştirmeyi hedefliyor. Böylece, kullanıcı katılımını artırmayı ve tutarlı destek sunmayı taahhüt ediyor.

Entegrasyon ayrıca, TaskOn kullanıcılarının topluluk etkinliklerine aktif olarak katılmasını sağlayacak. Bu sayede HAQQ ekosistemi ve ötesindeki çeşitli projelerde kriptoların sorunsuz transferini kolaylaştıracak. Ek olarak, HAQQ ekosistemindeki projeler için özel olan TaskOn’un özel NFT rozeti de dahil olmak üzere bir dizi çok yönlü chain özelliği sunuyor.

SSV Network ve P2P.org ortaklığı

Ethereum uygulamalarının geliştirilmesi için altyapı sağlayıcısı olan SSV Network, P2P.org ile ortaklığını duyurdu. P2P.org, popüler bir RPC node sağlayıcısı ve PoS validatörüdür.

İşbirliği, Dağıtık Doğrulayıcı Teknolojisinin (DVT) uygulanmasına doğrudan katkıda bulunmasının yanı sıra merkezi olmayan staking sektörünü geliştirmesine olanak tanıyor. P2P.org ortaklığı, SSV Network’ün vizyonuna göre merkezi olmayan doğrulamayı potansiyel olarak iyileştirecek.

Unlockd ve DeeLance ortaklığı

Bir diğer gelişmede, NFT Borç Verme platformu Unlocked ve DeeLance ortaklık kurdu. Her iki şirketde benzersiz bir güçlendirme, yenilik ve finansal fırsatlar dalgası getirmeye katkıda bulunmayı amaçlıyor. Resmi duyuruda DeeLance, iş birliğinin NFT destekli borç verme çözümlerinin ekosistemine entegrasyonunu içerdiğini belirtti.

DeeLance’e göre ortaklık, protokolünün benimsenmesini artırmanın yanı sıra DeeLance’teki tüketicileri geliştirecek. Buna ek olarak Unlocked, NFT likiditesi ile ilgili çözümlerde DeeLance’e yardımcı olacak.

OKX Wallet ve HorizonDEX ortaklığı

OKX Wallet, Linea tabanlı konsantre likidite merkezi olmayan borsa (DEX) olan HorizonDEX ile entegrasyonunu duyurdu. Entegrasyon, OKX Wallet kullanıcılarının likidite seviyesini en üst düzeye çıkarıyor. Bununla birlikte, fiyat farkını en aza indirirken daha verimli ve sorunsuz bir DEX deneyimi sağlamayı amaçlıyor.

Ortaklık ile OKX Wallet kullanıcıları artık HorizonDEX üzerinden bir dizi işlevi gerçekleştirebilecekler. Örneğin, kullanıcılar kripto para birimlerini OKX Wallet tarafından desteklenen çeşitli chain’lere aktarabilecekler. Kullanıcılar ayrıca DEX’e likidite sağlayabilir ve likidite sağlayıcı (LP) tokenlerini stake ederek ödül kazanmalarını kazanabilirler.

YouSUI ve Alchemy Pay ortaklığı

Launchpad platformu YouSUI ve kripto-fiat ödeme ağ geçidi Alchemy Pay yeni bir ortaklığa imza attı. İşbirliği, sorunsuz yardımcı programlar, gelişmiş işlemler ve hızlı XUI token satın alma ile daha fazla kullanıcıyı başlatma çubuğundaki DeFi projelerine çekmeyi amaçlıyor.

Ayrıca ortaklık, YouSUI’nin faydasını ve büyümesini önemli ölçüde artıracak şekilde ayarlanmıştır. Alchemy Pay’in fiat-kripto rampa çözümü, kullanıcıların XUI tokenleri satın almasını ve stake etmesini kolaylaştıracak ve böylece YouSUI platformuna daha fazla kullanıcı çekecek.

Kriptokoin.com olarak günün diğer önemli listeleme, güncelleme vb. altcoin haberlerine bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1