Bloomberg Analisti McGlone, Bitcoin’de Volalite Düşüklüğü Boğa Lehine Dedi, Tahminlerini Açıkladı!

Bloomberg analisti Mike McGlone’a göre Bitcoin’in (BTC) 180 günlük volatilitesi şimdiye kadarki en düşük seviyesine ulaştı.

McGlone’a göre bu durum, bu yazı yazıldığı sırada 29.200 dolardan işlem gören coin için bir yükseliş eğilimine işaret edebilir.

McGlone, Bitcoin’in 180 günlük volatilitesinin Ağustos başında yaklaşık %46 olduğunu ve bunun genellikle fiyatlar için olumlu bir işaret olduğunu söyledi.

Ayrıca Bitcoin’in volatilite oranının, borsadaki riskin bir ölçüsü olan Nasdaq 100 Hisse Senedi Endeksi’nin yaklaşık iki katı olduğunu belirtti. Bunun Bitcoin’in daha ana akım ve daha az spekülatif hale geldiğini gösterdiğini ifade etti.

Ancak McGlone, Bitcoin’in ilk çeyreğin sonundan bu yana Nasdaq 100’e kıyasla zayıf kalmasının tüm risk varlıkları için sorun sinyali olabileceği konusunda da uyardı. Olağanüstü bir ilk yarıyılın ardından borsanın yılın ikinci yarısında daha fazla türbülansla karşılaşması halinde Bitcoin’in de zarar görebileceğini söyledi.

McGlone, Bitcoin’in eninde sonunda güvenli liman varlıkları olarak görülen altın ya da Hazine bonoları gibi işlem görmesini beklediğini açıkladı. Ancak Bitcoin’in düşük performansının, borsanın yılın başında beklenen ancak şu anda olası görünmeyen bir resesyondan kaçınması halinde daha anlamlı hale gelebileceğini söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4