Binance Kapatma Kararı Aldı! Yatırımcılar Alternatif Projelere Yöneldi

İşlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, kripto ödeme hizmeti veren Binance Connect’i kapatma kararı aldı.

Uzun süredir düzenleyici baskısıyla karşı karşıya kalan kripto para borsası devinden yapılan açıklamada, Binance Connect’in kapatılması yönündeki kararın gerekçesinin, şirketin ürün ve hizmetlerini düzenli olarak gözden geçirme politikası olduğu belirtildi. 

Binance’in Connect hizmetini kapatma kararı, borsanın Avrupa’daki bankacılık ortağı olan Paysafe Solutions’ın desteğini birkaç ay önce kaybetmesinin üzerine geldi.

2022’de Bifinity ismiyle hayata geçirilen Binance Connect, yatırımcıların kripto para ile ödeme kabul etmesine olanak tanımayı amaçlıyordu.

Binance Connect hizmetiyle şirketlerin kripto para ile ödeme dönemine geçişi planlanırken Visa ve Mastercard’ın yanı sıra 50 farklı kripto para birimi ve tüm büyük ödeme yöntemleri de destekleniyordu. 

Dünyanın en büyük kripto para borsası düzenleyici baskılarıyla uğraşmaya ve ciddi yönetim kararları almaya devam ederken kripto ekosistemindeki yatırımcıların ilgisi de yeni kripto projelere doğru kayıyor.

Binance’in şirketleri kriptoyla ödemeye hazır hale getirmeyi amaçladığı Connect hizmetine benzer şekilde yatırımcıların Web3 dünyasına geçişini kolaylaştırmayı hedefleyen Launchpad XYZ ve yatırım süreçlerini kolaylaştırmak için yola çıkan yPredict, güçlü alternatif projeler olarak karşımıza çıkıyor.

Launchpad XYZ satın alma imkanı sunan ön satış etkinliği, Web3 ekosistemine olan ilgi artarken ivme kazanıyor. Peki, Launchpad XYZ nedir? Yatırımcılar neden LPX tokene ilgi gösteriyor? yPredict platformu yatırımcılara ne vadediyor?

Web3 Dünyasına Açılan Kapı: Launchpad XYZ

Kripto ekosistemine dahil olan kripto coin sayısı gün geçtikçe artarken Web3 dünyasına adım atmak isteyen yatırımcıların takip etmesi gereken konu başlıkları çeşitleniyor.

Web3 ile ilgilenen ancak göz korkutucu olabilen süreçler sebebiyle bir türlü aksiyon alamayan yatırımcıları hedefleyen Launchpad XYZ projesi, bir dizi Web3 tabanlı merkeziyetsiz ürün ve uygulamalara erişim imkanı sağlamak için yola çıkıyor.

Kripto yatırımcılar için doğru cüzdanın tercihi, doğru dijital varlığın kararlaştırılması ve doğru blok zincirinin bulunması gibi süreçleri kolaylaştırmak için geliştirilen hepsi bir arada Web3 ekosistemi ile Launchpad XYZ, gelecek vadeden kripto projeleri arasında gösteriliyor.

Platformda bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği tüm araçlar ve ürünlerin bulunması hedefleniyor. Launchpad XYZ platformunun merkeziyetsiz bir borsa, eşler arası NFT alışveriş imkanı, kapsamlı bir yatırım terminali ve ön satış analiz araçlarını içereceği söyleniyor.

Proje ekibi, konuya uzak olan potansiyel yatırımcılar için bir eğitim bölümü de planlıyor. 

Launchpad XYZ platformunda ayrıca son dönemlerin popüler uygulamaları arasında olan Metaverse ve Oyna-Kazan (P2E) oyunlarına erişilebileceği ifade ediliyor.

Gündemi meşgul eden ancak geleceği pek de belli olmayan popüler coin’ler yerine alternatif bir proje arayışındaki yatırımcıların, Launchpad XYZ ön satışına ilgi gösterdiği göze çarpıyor. 

10 milyon Web3 kullanıcısını platforma çekmeyi amaçlayan proje ekibi, projenin native tokeni LPX token sahiplerinin platformun yönetiminde aktif rol alacağını belirtiyor. Yatırımcılar ayrıca çeşitli ödüller için LPX tokeni stake edebilecek ve yeni özelliklere erişim şansı bulacak. 

Aşamalı ön satış etkinliğinde indirimli fiyatlardan Launchpad XYZ satın alma imkanı bulan yatırımcılardan toplanan fonların 1,5 milyon dolara yaklaştığı görülüyor.

Projeye yatırım yapmak isteyen kullanıcılar, mevcut fiyatlarda 0,0445 dolar karşılığında 1 LPX token satın alabiliyor. 

Yapay Zeka Destekli Kripto Analiz Platformu yPredict 

Kripto yatırımcıların ilgisini çeken bir diğer ön satış etkinliği ise yapay zeka destekli kripto analiz ve trading platformu olan yPredict projesi. 

yPredict, duyarlılık analizlerinden yapay zeka destekli alım satım sinyallerine ve teknik analizlere kadar bir yatırımcının ihtiyaç duyabileceği her türlü aracı sunmayı planlıyor.

Projenin native tokeni olan YPRED token sahipleri için yenilikçi bir staking mekanizması planlayan ekip, yPredict satın almak isteyen yatırımcılardan fon topladığı ön satış etkinliğinde oldukça hızlı ilerliyor.

Dünyayı kasıp kavuran yapay zeka teknolojisini sistemlerine entegre eden yPredict projesi, YPRED token sahiplerinin pek çok premium hizmete ve çeşitli indirimlere hak kazanmasını amaçlıyor. 

Staking ile pasif gelir elde etme imkanı sunan yPredict projesi, YPRED token sahiplerinin faydalanabileceği ücretsiz bir trading tahmin hizmeti vermeyi de hedefliyor.

yPredict ön satışında bu yazı yazıldığı saat itibarıyla 1 YPRED token 0,1 dolar karşılığında satılıyor. Proje ekibi ön satışta 6 milyon 507 bin 511 dolar toplamayı amaçlıyor ve şu ana kadar toplanan fonların 3 milyon 480 bin doları geçtiği görülüyor.

Hedefe ulaşıldığında YPRED tokenlerin çeşitli borsalarda 0,12 dolar fiyatla listelenmeyi ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şu anki fiyatlandırmadan hesaplanacak olursa yatırımcılar için yüzde 20’lik bir artış söz konusu oluyor.

Projenin teknik analiz dokümanında, Analytics, Repository ve Marketplace platformunun tam sürümünün 2023 yılının sonuna kadar piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Ücretsiz ancak kısıtlı özellikler yerine premium trading ve analiz araçlarına erişmek isteyen yatırımcılar, YPRED token satın almak için hızlı davranıyor.

source site-3