Binance Bu Altcoin İçin Kritik Duyuru Yaptı!

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance‘den bugün bir hamle geldi. Altcoin New Bitshares (NBS) tokenleri için kritik bir duyuru yaptı. Buna göre duyuru tokenlerin USDT’ye dönüştürülmesi ile ilgili. Bu hamle kripto topluluğunun dikkatini çekti ve birçok yatırımcıyı etkilemesi bekleniyor.

Binance Altcoin New Bitshares (NBS) tokenlerini USDT’ye dönüştürüyor

İşlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance duyuru yapıyor. Cüzdanında New Bitshares (NBS) tokenleri tutan yatırımcıların varlıklarını USDT’ye dönüştürme planlarını açıkladı. Bu dönüşüm önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Buna göre şimdiden çok sayıda kripto yatırımcısının ilgisini çekti.

Dönüştürme işlemi, 9 Eylül 2023 ve 9 Aralık 2023 tarihleri arasındaki döviz kuruna bağlı olacak. Buna göre ortalama NBS/USDT fiyatı üzerinden gerçekleşecek. Binance, 9 Eylül 2023 tarihinde saat 03:00’te  kullanıcıların Binance cüzdanlarındaki NBS varlıklarının anlık görüntüsünü alarak dönüştürme işlemini başlatacak. Ardından, tüm New Bitshares (NBS) token bakiyeleri 9 Aralık 2023 saat 02:59’a (PT) kadar eşdeğer miktarda USDT ile değiştirilecek.

Şeffaflık vurgusu ve zaman çizelgesi

Binance’in resmi duyurusunda şeffaflık ve kullanıcı iletişimi vurgulanıyor. Etkilenen tüm kullanıcıların altcoin New Bitshares (NBS) tokenlerinin USDT’ye dönüştürülmesi başarıyla tamamlandığında ayrı bir duyuru söz konusu olacak. Buna ek olarak Binance, Binance cüzdanlarında altcoin New Bitshares (NBS) tokenları bulunan tüm kullanıcıları 26 Ağustos 2023, saat 02:59’a (PT) kadar e-posta bildirimi yoluyla bilgilendirmeyi taahhüt ediyor.

Binance'den Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika Haberi!

Kullanıcıların, Binance tarafından “lütfen aklınızda bulundurun” bölümünde özetlenen belirli ayrıntıların farkında olması çok önemli. Buna göre,

  • Altcoin New Bitshares (NBS) Binance cüzdanlarında tutulurken, kullanıcıların hesaplarına aktarılmayacak.
  • Altcoin New Bitshares (NBS)’nin Binance’ten çekilmesi için adımlar belli. Buna göre, ağ koşullarına ve kullanılabilirliğe bağlı olarak 9 Eylül 2023 saat 03:00’e kadar desteklenecek.
  • Belirtilen para çekme tarihinden sonra, kalan altcoin New Bitshares (NBS)’nin kullanıcıların Binance hesaplarından harici cüzdanlara aktarılması artık mümkün olmayacak.

Binance’in kripto ortamındaki stratejik hamlesi

Kriptokoin.com olarak baktığımızda Binance’in New Bitshares (NBS) tokenlerini USDT’ye dönüştürme kararı ilgi çekiyor. Buna göre gelişen piyasa dinamiklerine uyum sağlama konusundaki proaktif yaklaşımını ortaya koyuyor.

Binance'den Bu 4 Altcoin İçin Duyuru: 20x Yapıldı!

Binance, altcoin dönüşüm sürecine ilişkin ayrıntılı bilgiler ve net bir zaman çizelgesi sağlıyor. Diğer taraftan Binance şeffaflığı sağlamayı ve kullanıcılarının bilinçli kararlar almasını amaçlıyor. Kripto topluluğu daha fazla güncelleme bekliyor. Ayrıca bu dönüşüm sürecinin sonucu da önemli olacak. Buna göre hem bireysel yatırımcılar hem de daha geniş kripto para ortamı için etkileri olacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2