Balinadan Bu 2 Altcoin İçin Tahminler: 10x Bekleniyor!

Tanınan bir kripto balinası olan Kaleo ve teknik analist Inmortal, piyasadaki son gelişmeleri fiyatlandıracak 2 altcoin’den bahsetti. 10x’e kadar yükseliş bekleyen analistler, bu gelişmelere işaret ediyor.

Kaleo, Elon Musk haberlerinin ortasında bu altcoin için tahminlerini güncelledi

Ünlü kripto balinası Kaleo, Elon Musk’ın yeni X-App planlarından sonra Dogecoin (DOGE) için büyük bir hareket bekliyor. Kaleo, Musk’ın Dogecoin’i Twitter’a entegre etmeyi planladığını tahmin ediyor. Bu açıklamayı yakın bir süre içinde yapabileceğini düşünüyor.

Teknik açıdan analist, Dogecoin’in Bitcoin’e karşı olan grafiğinin uzun bir düşüş direncini kırdığını ve yükselişe geçtiğini söyledi. Ancak kısa vadede, DOGE’nin küçük bir piyasa düzeltmesi yaşayabileceğini ifade etti.

Analiste göre, Dogecoin’in 0,10 dolar seviyesini geri alması ve hatta üzerine çıkması oldukça olası. Bu nedenle, Dogecoin’in mevcut seviyelerinde birikmenin iyi bir fırsat olduğunu vurguluyor. DOGE şu anda hafif bir yükselişe 0,7 doların üzerinde işlem görüyor. Kaleo, gelecekte daha büyük bir yükseliş beklentisi içinde olduğunu söylüyor. Güncel DOGE analizlerinde şunlara yer veriyor:

Tahmin etmem gerekirse, Elon’un DOGE’u X’e nasıl entegre etmeyi planladığını söylemesi birkaç gün, hatta belki birkaç hafta daha sürer. Bence bu sefer gerçekten bir şeyler yapıyor ve X’in yeniden markalaşması sadece bir tesadüf olmadığı için bunu biyografisine dahil etmesi de sağlam bir şans.

DOGE’nin bu aralıkta birikmesini aylardır teşvik ediyorum. Hala eklemek için iyi bir yer olduğunu düşünüyorum. Sonunda 0,10 doların üzerine çıktığı zaman, bu hızlı bir şekilde gerçekleşecek ve geçmişe bakıldığında tüm zaman çizelgesi bunun apaçık olduğunu söyleyecek.

Inmortal, Solana fiyatının 250 dolara ulaşacağını tahmin etti

SOL grafiğine göz atan bir diğer analist, altcoin’in 2025’te bir noktada muhtemelen 250 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Solana şu anda 24,30 dolardan işlem görüyor. Inmortal’ın hedefine ulaşması durumunda %971’in üzerinde bir artış olduğunu gösteriyor.

Ancak önümüzdeki aylarda analist, SOL’un yükseliş trendine devam etmeden önce muhtemelen 20 doların altına düşeceğine inanıyor. Güncel analizlerinde, “önce 40 dolar, sonra 20 dolar” diye yazdı.

Balinadan Bu 2 Altcoin İçin Tahminler: 10x Bekleniyor!

Chainlink (LINK)

Analist ayrıca, Chainlink’i (LINK) de yakından izliyor. LINK fiyatı geçen hafta yükseltme haberiyle hareklete geçti. Inmortal zaten böyle bir hareket beklediğini ifade etti.

Balinadan Bu 2 Altcoin İçin Tahminler: 10x Bekleniyor!

Bitcoin (BTC)

Inmortal ayrıca, Bitcoin’in önceki piyasa döngüsünün zaman çizelgesini takip etmesi halinde 2024’ün ikinci yarısında ATH seviyesi olan yaklaşık 69.000 dolara tekrar ulaşacağını tahmin ediyor.

Kısa vadede, Bitcoin’in short squeeze arkasında toplandığını görüyor. Short squeeze, short pozisyonların neden olduğu bir sıkışmanın daha fazla ralliyi tetiklediği zaman ortaya çıkar. Analiste göre:

Şortlar açgözlü hale geliyor. Sadece eğlenmek için onları sıkıştıralım. Gözler 30.400 dolarda.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1