Assassin’s Creed Mirage 5 Ekim’de çıkış yapacak

Ubisoft, yeni Assassin’s Creed oyunu Mirage’in çıkış tarihini bir hafta öne çektiğini açıkladı. Gizlilik-aksiyon yapımı, daha önce açıklanan 12 Ekim yerine 5 Ekim 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Bu, oyun dünyasında görmeye alışık olmadığımız bir hareket.

Assassin’s Creed Mirage 5 Ekim’de çıkacak

Assassin’s Creed Mirage, Ubisoft’un popüler açık dünya aksiyon serisinin bir sonraki oyunu olacak. Seriyi gizlilik odaklı köklerine geri döndürmek isteyen şirket, Assassin’s Creed Odyssey ve Valhalla gibi yapımlardaki RPG öğelerinden uzaklaşacak.

Ubisoft’tan gelen son açıklamada, Mirage’in çıkış tarihinin geriye çekildiği aktarıldı. “Tüm ekip adına, Basim ile 9. Yüzyıl Bağdat’ını keşfetmeniz için sabırsızlanıyoruz” ifadeleri kullanıldı. Buna göre yapım, dijital ve fiziksel olarak 5 Ekim tarihinde oyuncularla buluşacak.

Assassin’s Creed oyunları kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Assassin’s Creed oyunları kısa süreliğine ücretsiz oldu!

Ubisoft, beş popüler Assassin’s Creed oyunu için ücretsiz hafta sonu kampanyası başlattı. Oyunlar ayrıca indirimli satılacak.

Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC ve Ubisoft+ dahil olmak üzere çeşitli platformlarda ön siparişe açılan Mirage, 1350 TL’den satılıyor. Oyunun bir hafta erkene çekilmesinin ise stratejik bir hamle olduğu düşünülüyor.

17 Ekim tarihinde Alan Wake 2, 20 Ekim’de ise PlayStation 5’e özel olarak Marvel’s Spider-Man 2 çıkış yapacak. Ekim ayında Lords of the Fallen ve Forza Motorsport gibi dikkat çeken oyunların erişime açılacağını da hatırlatalım.

Seriyi köklerine götürecek oyun, Valhalla’dan bir karakter olan Basim’in hikayesini ele alacak ve 9. yüzyıl Bağdat’ına götürecek. Oyunda parkur mekaniklerinin, gizli suikastlerin ve kalabalık alanların yeniden ön plana çıkması bekleniyor.

Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!


source site-28