Analist ‘100x Yapacak’ Dediği 43 Altcoin Duyurdu!

Kripto piyasası, bildiğiniz üzere diğer piyasalardan farklı yönleriyle yatırımcıların dikkatlerini çekiyor. Bunda piyasadaki kripto para birimlerinin bir anda zirveye çıkması önemli rol oynuyor. Bununla birlikte, bir anda dibe inme risklerini de göz ardı etmemek gerekiyor. Kripto boğa ve ayı piyasalarında bu duruma bir çok defa tanık olduk. Şimdi bir kripto analisti, radarındaki altcoin projelerini yükseliş potansiyeline göre gruplara ayırıyor. İlginç bir şekilde bunlar arasında 1.000x potansiyel öngördüğü projeler bile var.

Analist: Bu altcoin projelerinde ciddi potansiyel var!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, kripto piyasası bir süredir durgun bir görünüme sahip. Bununla birlikte, bazı analistler, bazı kripto paraların patlama potansiyeline sahip olduğunu düşünmeye devam ediyor. Bunlardan birisi olan Crypto Chiefpriest takma adlı analist, takipçilerine piyasadan beklentilerini paylaştı. Analist, potansiyel olarak yükselme kapasitesine göre altcoin projelerini gruplara ayırdı. Bu kapsamda Crypto Chiefpriest 50X artış beklediği altcoin grubuna OCEAN, RNDR, ROSE, WOO, MNW, METIS, GAL, HOOK ve ID tokenlerini koyuyor.

Analist daha sonra, bir hayli altcoin projesini listelediği 100X potansiyelli projelere geçiyor. Bu listede, CDT, HELLO, CGPT, ANML, GFAL, VLX, TARA, NAKA, TAO, RPG, LAI, CHNG, GUILD, CULT, BLOK, XANA, AIDOGE, PBX, AZERO, CHNG, TAO, TRIAS, SAITO, PYR, KAS ve RIO’ya yer veriyor. Bunun yanında analist, 7 altcoin için oldukça iddialı bir tahmin yapıyor. Ona göre, WELL, DC, XEN, DIO, XNA, RXD, NOSO ve CLORE’un 1000X yapma potansiyeline sahip.

Ethereum balinası topluluğu şoke etti, neler oluyor?

Kripto dünyası, hack’lerden meme-coin çılgınlığına, alım satımlardan büyük kârlar elde eden traderlara kadar hiçbir zaman olaylardan yoksun değil. Bu kez, bir balinanın eylemi, Ethereum topluluğunu bu tür bir eylemin nedenleri konusunda şoke etti. Ethereum adresi ‘nd4.eth’ olan söz konusu gizemli balina, bu tokenleri sonsuza dek dolaşımdan kaldıran bir hareketle, bir ‘yakma’ adresine 4,5 milyon dolar değerinde altcoin (2.500 ETH) gönderdi. Bu ilginç olay 26 Temmuz’da meydana geldi. Bunun ardından herkesin aklına şu soru takıldı: Kim bu gizemli balina?

Şu anda gizemli balina hakkında sınırlı bilgi var. Buna rağmen, kripto Twitter bu kişinin kim olduğuna dair bazı bilgiler bulmayı başardı. Son Twitter tartışmaları, ‘nd4.eth’nin arkasındaki kullanıcının, platformda kâr eden traderları gösteren Binance Leaderboard’da olduğunu ortaya çıkardı. Başka bir Twitter kullanıcısı (serialsexhaver), traderın GMT long’da 20 milyon doların üzerinde kazancı olduğunu açıkladı. Ayrıca, “btc short’a girdiğini” ve ardından hesabını sildiğini belirtti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1