aelf Ventures, Blockchain İnovasyonunu Artırmak için 50 Milyon Dolarlık Girişim Fonu Başlattı!

aelf Ventures, yenilikçi Web3 projelerine kapsamlı destek sağlamak için sektörden bağımsız bir yaklaşım benimsiyor.

Sınırsız ölçeklenebilirlik için çoklu yan zincir teknolojisine sahip yüksek performanslı bir Katman 1 olan aelf, 50 milyon dolarlık bir aelf Ekosistem Fonu ile aelf Ventures’ı başlattığını duyurdu.

aelf, Blockchain İnovasyonunu Artırmak için 50 Milyon Dolarlık Girişim Fonu Başlattı

Bu adım, aelf’in Web2’den Web3’e geçişi teşvik eden öncü ekiplere yapılan stratejik yatırımlarla işaretlenen yüksek verimli ve birlikte çalışabilir bir gelecek üretme misyonuyla örtüşüyor. Girişim aynı zamanda aelf ve çoklu zincir ekosistemleri içindeki yenilikçi blok zinciri projelerini de besliyor.

Haberden sonra ELF fiyatı yükselişle tepki verdi.

aelf Ventures, kripto alanındaki başarılı uzmanlar ve öncülerden oluşan bir grup tarafından yönetilmektedir.

Büyüme aşamasına geçiş (Web2’den Web3’e) ve yeni olasılıklara odaklanan aelf Ventures, hem aelf hem de çoklu zincir ekosistemlerinde dönüştürücü girişimleri desteklemektedir.

aelf Ventures, gelecek vaat eden blok zinciri girişimlerine ve yerleşik kripto işletmelerine hem stratejik hem de finansal yatırımlar yapmaktadır.

Bu yatırımlar, söz konusu işletmelerin büyümesini desteklemekte ve kripto dünyasında simbiyotik ilişkileri ve işbirliklerini teşvik etmektedir.

aelf Ventures, merkezi olmayan bir gelecek arayışıyla uyumlu vizyoner kuruculara sahip avangart projeleri hedefleyerek, erişimini çeşitli sektörleri kapsayan girişim yatırımlarına genişletmeyi amaçlamaktadır.

Fon, Oyun, DeFi, NFT’ler ve Kamu Malları dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere Web3 alanındaki önemli pazar ihtiyaçlarını ele alan blok zinciri inovasyonunu desteklemektedir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5