25x Diyen Bile Var! İşte SHIB, ADA, XRP ve ARB Tahminleri!

Yakın zamanda, analistlerin Shiba Inu (SHIB), Cardano (ADA), XRP ve Arbitrum (ARB) tahminleri dikkat çekti. İşte uzmanların bu dört popüler altcoin için söyledikleri…

SHIB ve bu coinler için kritik tahminler dikkat çekti

SHIB: Yükseliş devam ediyor

Analist Ekta Mourya’ya göre kripto piyasasındaki ikinci en büyük meme coin olan SHIB, birkaç olumlu faktörün etkisiyle önemli bir ralli yaşıyor. SHIB’nin geliştiricileri kısa süre önce Shiba Inu’nun layer 2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’daki projeler için Blockchain tabanlı bir kimlik sisteminin başlatıldığını duyurdu. Bu duyuru, coin’in fiyat artışına katkı sağladı. Duyuruya ek olarak, on-chain yükseliş ölçümleri de fiyatın yükselmesinde rol oynuyor. Sosyal baskınlık ve ticaret hacmi gibi on-chain ölçümler arttı. Bu da Shiba Inu’nun piyasa katılımcıları arasında daha yüksek bir alaka düzeyine ve benimsenmesine işaret ediyor.

Hafta sonu boyunca, SHIB’nin fiyatı %18 arttı. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi Cumartesi günkü 0,00000865 dolarlık düşük seviyesinden 0,00001028 dolara ulaştı. Bu ralli öncelikle geliştiricilerin duyurusu ve olumlu zincir içi ölçümlerin birleşimine bağlanıyor. Shiba Inu’nun sosyal baskınlığı, Binance ve diğer kripto değişim platformlarındaki %18’lik fiyat artışıyla aynı zamana denk gelen yüzde 2,914’lük çok aylı bir zirveye ulaştı. Dahası, işlem hacmi de 6 Şubat’tan bu yana en yüksek seviyesine çıkarak meme coin’in fiyat rallisinin ivmesini destekledi. İlginç bir şekilde, fiyat artışına rağmen, borsalardaki SHIB arzı düşük kaldı ve bu da satış baskısında önemli bir artış olmadığını gösteriyor. Bu durum, olumlu on-chain  ölçümler göz önüne alındığında rallinin devam edebileceğini gösteriyor.

XRP için sırada neler var?

SHIB dışında, XRP de dikkat çekti. Önde gelen bir XRP topluluğu influencer’ı olan Crypto Assets Guy, coinin tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 3,70 doları geri kazanması durumunda yatırımcıların XRP varlıklarının potansiyel değerini görselleştirdi. Görselleştirme, 5.000 XRP ile 300.000 XRP arasında değişen farklı XRP tutma seviyeleri sunuyor ve ATH’deki potansiyel getirileri gösteriyor.

  • Elinde 5.000 XRP tutan bir yatırımcı için, XRP’nin 3,70 dolarlık ATH’ye ulaşması halinde yatırımları 18.500 dolara yükselebilir.
  • 15.000 XRP’ye sahip olanlar, varlıklarının 55.500 dolar gibi etkileyici bir değere ulaştığını görebilir.
  • 40.000 XRP’ye sahip olan yatırımcılar, varlıklarının ATH’de 148.000 dolara yükseldiğine tanık olabilirler.
  • 80.000 XRP’ye sahip olanlar potansiyel olarak varlıklarının 296.000 dolara ulaştığını görebilirler.
  • 150.000 XRP’ye sahip yatırımcılar, ATH’de 555.000 dolar değerinde varlıklara sahip olabilirler.
  • Görselleştirme, 300.000 XRP’lik önemli bir yatırıma sahip olanlar için, XRP’nin ATH’ye ulaşması durumunda 1,1 milyon dolara ulaşma olasılığını göstermektedir.

Bununla birlikte, gerçek XRP ATH’sinin tartışmalı olduğunu ve farklı kaynakların farklı değerler bildirdiğini belirtmek önemlidir. XRP’nin mevcut fiyatı 0,62 dolardır ve tekrar 3,70 dolara ulaşması için yaklaşık yüzde 496 oranında artış göstermesi gerekecektir.

Popüler altcoin ADA, patlayıcı büyüme ile karşı karşıya

Crypto Capital Venture’ın kurucusu ve SHIB, XRP alanında tanınmış bir isim olan Dan Gambardello, Cardano (ADA) için uzun vadeli bakış açısını paylaştı. Gambardello, ADA’nın bir sonraki boğa piyasasında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 7,80 dolara ulaşarak önemli bir ralli yapmaya hazır olduğuna inanmakta.  Gambardello, ADA’nın %16.000’lik şaşırtıcı bir artışla Bitcoin’in aynı dönemdeki %1.600’lük kazancını gölgede bıraktığı bir önceki boğa döngüsü sırasındaki olağanüstü performansını vurguluyor. Bu tarihsel verilere dayanarak, ADA’nın önümüzdeki boğa döngüsünde benzerlerinden daha iyi performans göstermeye devam edeceğini öngörüyor.

Gambardello, tahminini desteklemek için Cardano’nun Kilitlenmiş Toplam Değerini (TVL) son boğa piyasası sırasında Ethereum’unkiyle karşılaştırıyor. Bir önceki döngüde Ethereum’un TVL’si 400 milyon dolar civarındayken, boğa piyasası sırasında bu rakam 108 milyar dolara fırlamıştı. Şu anda Cardano’nun TVL’si 179 milyon dolar seviyesinde bulunuyor ve bu da bir sonraki boğa piyasasında Ethereum’a benzer bir büyüme potansiyeli olduğunu gösteriyor.

25x Diyen Bile Var! İşte SHIB, ADA, XRP ve ARB Tahminleri!
25x Diyen Bile Var! İşte SHIB, ADA, XRP ve ARB Tahminleri!

Arbitrum için beklentiler yüksek

SHIB, ADA ve XRP’nin ardından, son olarak, ARB dikkat çekti. Kripto para araştırmacısı Patrick McCorry, Ethereum tabanlı bir ağ olan Arbitrum’un başarısını “güvenilir tarafsızlığına” bağlıyor. Diğer L1 ve L2 ağlarının aksine, Arbitrum hiçbir zaman kendi “resmi” merkezi olmayan uygulamalarını başlatmadı ve açık rekabete izin verdi. Arbitrum DAO ve Offchain Labs tarafından resmi olarak desteklenen tercih edilen uygulamaların olmaması, herhangi bir ekibin ağ ile doğrudan rekabet içinde olmadan Blockchain’de uygulama dağıtmasına olanak tanır. Arbitrum’un DeFi alanındaki büyümesi, işlemlerin yalnızca küçük bir yüzdesinden sorumlu olan airdrop avcıları ile gerçek kullanımdan kaynaklanmaktadır.

Arbitrum şu anda, tüm Ethereum L2 ekosisteminin %56,16’sını temsil eden, doğrulanmış tüm protokollerinde 5,93 milyar dolarlık likidite biriktiren Toplam Kilitli Değer (TVL) açısından en büyük Ethereum tabanlı ağdır. En yakın rakibi Optimism ise 2,95 milyar dolardan (likiditenin %27,8’i) sorumlu. Optimism son zamanlarda bazı ölçümlerde Arbitrum’u geride bırakmış olsa da, analistler hiçbir şeyin Arbitrum’un birkaç aydır sürdürdüğü L2 segmentindeki hakimiyetine önemli bir tehdit oluşturmadığına inanmakta. Sonuç olarak SHIB, XRP gibi coinlerde yükseliş hissi yüksek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2