Youtube Music’e Live Lyrics geliyor- ShiftDelete.Net

Çoğu akıllı telefon kullanıcısı telefonlarında müzik dinlemek için Spotify ve Apple Music gibi müzik dinleme platformlarını kullanıyor. Youtube Premium’la birlikte sunulan Youtube Music de bunlardan biri. Rakiplerinin sunduğu birçok özelliği sunmakla birlikte uygulamanın önemli bir özelliği şu ana kadar eksikti.

Canlı şarkı sözleri sonunda Youtube Music’de

YouTube Music’in Live Lyrics özelliği, mevcut şarkı sözleri sekmesinin görsel ve işlevsel olarak güncellenmesini içeriyor. Artık şarkı sözleri daha büyük metinlerle ve daha iyi aralıklarla kullanıcıya sunulacak. Canlı şarkı sözlerindeki satırlar beyaz renkle vurgulanırken, diğer şarkı sözleri tonlanmış gri renkle görülecek.

Kullanıcılar ayrıca canlı şarkı sözlerinin arka planında albüm kapağının bulanık bir versiyonunu görecekler. Şarkı başlamadan önce, YouTube Music sesi vurgulamak için bir notaya yer vererek dinleyicilerin odaklanmasını sağlayacak. Bu yeni özellikle uygulama kullanıcıların müziği daha derinden deneyimlemelerine olanak tanıyor.

Bari sen yapma: YouTube Music, TikTok’un özelliğini (ç)aldı!

Bari sen yapma: YouTube Music, TikTok’un özelliğini (ç)aldı!

YouTube Music uygulamasına, kullanıcılara şarkı tavsiyeleri verecek Samples adında yeni bir özellik geldi. İşte yeniliğin detayları…

Live Lyrics özelliği başlangıçta tüm şarkılarda kullanılamasa da zaman içinde desteklenen şarkı sayısı artacak. Gün içinde bile desteklenen şarkı sayısı artmaya başladı. Henüz desteklenmeyen şarkılar için ise statik şarkı sözleri sürümü mevcut olacak.

YouTube Music canlı şarkı sözleri özelliği, Android uygulaması (v6.15) ve iOS uygulaması (v6.16) için kullanımda. Live Lyrics özelliğinin sorunsuz çalışmasını sağlamak için uygulamayı zorla durdurmak ve birden fazla şarkı denemek isteyebilirsiniz. Ancak, bu güncelleme şu anda test aşamasında olan yorum ekleyen “Şimdi Çalınıyor” kullanıcı arayüzünü içermiyor.

YouTube Music’in canlı şarkı sözleri özelliği, uygulamanın rakipleriyle rekabet edebilmesi için hoş bir özellik katıyor. Spotify ve Apple Music gibi diğer platformlar da benzer bir özelliği uzun süredir destekliyorlardı.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

source site-32