Yeni Bir Memecoin Çılgınlığı: HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) Yüzde 30 Yükseldi – Peki Neden?

Tuhaf bir isme sahip yeni bir memecoin, son memecoin furyasında sivrildi ve bugün zirve seviyesinde %30’luk bir artışla yaklaşık 137 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı.

HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN), Hollanda’da bir dükkanda bulunan ve üzerinde Harry Potter, Barack Obama, çizgi film karakteri Sonic ve 10 rakamı da dahil olmak üzere rastgele çeşitli logo ve kelimelerin basılı olduğu bir sırt çantasından esinlenen bir token.

HarryPotterObamaSonic10Inu tokeninin ilham aldığı iddia edilen sırt çantası.

Tokenin web sitesi bunun “Halkın Bitcoin’i” olduğunu iddia ediyor ve potansiyel alıcıların kafasını karıştırmak için “BITCOIN” kısaltmasını kullanıyor.

Token Mayıs ayında piyasaya sürülmüştü ve o zamandan beri tokenin adını ve logosunu içeren capsler yaratan ve paylaşan memecoin meraklılarından oluşan sadık bir hayran kitlesi kazandı.

Tokenin whitepaper’ında, bir memecoin ve sosyal bir deney olmaktan başka hiçbir faydası veya amacı olmadığı belirtiliyor.

Tokenin Yükselişindeki Etkenin Diğer Kripto Paralarda Yaşanan Hareketsizlik Olduğu Düşünülüyor

Tokenin son dönemdeki yükselişi, en büyük kripto paralardaki hareket eksikliğine bağlanıyor ve bu da yatırımcıların ekosistemin diğer kısımlarında alternatif fırsatlar aramasına yol açıyor. Memecoinler, en popüler memecoinlerden biri olan Shiba Inu’nun (SHIB) mainnet’i Shibarium’un hayata geçmek üzere olduğu haberi etrafında toplanıyor.

Bir HarryPotterObamaSonic10Inu topluluk sözcüsü, tokenin başarısının “influencer coin metasının çöküşünden” kaynaklandığını söyledi ve ünlülerin ve influencer’ların kendi tokenlerini piyasaya sürme veya onaylama eğilimine atıfta bulunarak, bunların genellikle dolandırıcılık veya başarısızlıkla sonuçlandığını belirtti.

Ancak tokenin performansından herkes etkilenmiş değil. Token ile ilişkili bir Twitter hesabı, platformun kurallarını ihlal ettiği için askıya alınmış görünüyor. Bazı eleştirmenler de tokeni, tecrübesiz yatırımcıları sömüren bir pump-and-dump şeması olmakla suçladı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4