Yeni Bir Balina Binance’taki Bu Altcoin Projesinden Yüklüce Aldı!

Kripto para piyasası, bazı gelişmelerden etkilenip bir sıçrama yapsa da bu çok uzun sürmüyor. ARK Invest gibi dev yatırım şirketlerinin spot Ethereum ETF’si için başvuru yapması da benzer bir etki yarattı. Piyasa şimdi yeniden sakin görünümüne ger döndü. Bununla birlikte kripto balinaları gözlerine kestirdikleri altcoin projelerini peşinden ayrılmıyor.

Yeni bir balina Binanca’dan yüklü miktarda SNX aldı!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, lider kripto Bitcoin ve çoğu altcoin dar bir aralıkta işlem görüyor. Bununla birlikte, piyasadan ayrışan kripto paralar da yok değil. Bunlardan birisi de gün içinde %15’lik artış gören Synthetix’ti (SNX). Synthetix, bu yıl şimdiye kadar kripto para ekosisteminde çok önemli bir çaba sarf etti. Çünkü yalnızca kilitlenen toplam likidite değerinde değil, aynı zamanda fiyat ve piyasa değerlemelerinde de bir artış kaydetti.

Durum böyle olunca altcoin kripto balinalarının da radarına girdi. On-chain analitik ve izleme platformu Lookonchain’in paylaşımına göre, bir balina adresi Binance’dan 4 milyon dolarlık SNX tokeni alımı yaptı. Bu bağlamda Lookonchain, şu paylaşımı yaptı:

Yeni oluşturulan bir adres 30 dakika önce Binance’ten 1,7 milyon SNX (4 milyon dolar) çekti.

Synthetix V3 hype yükselişiyle altcoin fiyatı yüzde 15 arttı

Merkezi Olmayan Finans (DeFi) protokolü Synthetix, dün altcoin momentumuna liderlik etti. CoinMarketCap verilerine göre, coin gün çinde %15,24’e varan bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte daha sonra bir geri çekilme yaşadı. Synthetix, küçük hacimli bir altcoin projesi. Bununla birlikte son hamlesiyle, DeFi likidite sağlamanın bir sonraki sınırına liderlik etmek için cesaretini gösterdi.

SNX Fiyat Günlük Grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Bu arada, merkezi olmayan likidite sağlayıcılarının öncülerinden biri olarak adlandırılan protokol, Synthetix V3 olarak adlandırılan tüm protokolünün daha yeni, daha gelişmiş ve daha kullanıcı merkezli bir versiyonunun ortaya çıktığını açıkladı. Altcoin projesi, eşit derecede yenilikçi önceki sürümlerini de başarıyla geliştirdi. Böylece, protokolün geleceğine yönelik pozitiflik dalgasını daha da artırdı.

Ekibin belirttiği üzere, V3 motoru özellikle ekosistemin daimi ve türev motorunu yenilemek üzere tasarlanacak. Ayrıca, geliştiricilere V3 kod tabanından yararlanabilecek yeni çözümler geliştirmeleri için ek ve gelişmiş yetenekler sunacak. Synthetix V3’ün belirleyici özelliği olan inovasyon ile yakın vadede yeni bir çığır açılacak. Bu potansiyel Synthetix V3’ün ortaya çıkışını çevreleyen heyecanı takip eden duygu, tokenin son birkaç hafta içinde yaşadığı genel satın almayı büyük ölçüde körükledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1