Xiaomi Mix Flip için kritik eşik aşıldı! İşte detaylar

Katlanabilir telefon pazarında daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen Xiaomi, yeni modeli için çalışmalarını tamamladı. Geçtiğimiz aylarda teknik özellikleri sızdırılan Xiaomi Mix Flip, Çin’in IMEI veritabanında görüntülendi.

Xiaomi Mix Flip özellikleri ortaya çıktı

Sızdırılan bilgilere göre yeni model, gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden alacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcide 1 adet 3.2GHz ARM Cortex-X3, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A710, 2 adet 2.8GHz ARM Cortex-A715 ve 3 adet 2.0GHz ARM Cortex-A510 çekirdek bulunuyor.

Amiral gemisi özelliklere sahip olacağı belirtilen modelde 12 GB ve 16 GB RAM seçenekleri sunulacak. Depolama tarafında ise 256 GB, 512 GB ve 1 TB seçeneklerinin olacağı belirtiliyor.

Kullanıcılar ayakta: Xiaomi telefonlar virüslü mü geliyor?

Kullanıcılar ayakta: Xiaomi telefonlar virüslü mü geliyor?

Xiaomi telefonlarda görülen Mintnav nedir ve tehlikeli midir? Chrome’a saldıran bu malware neler yapabiliyor?

Üçlü kamera dizilimiyle tanıtılacak cihazda, 50 megapiksel ana kamera, 12 Megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 Megapiksel 3x optik yakınlaştırmaya sahip telefoto kamera kullanılacak. Cihazın özçekim kamerası ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi, Mix Flip modelini kasım ayında tanıtacak. Yeni modelin 800 dolardan düşük fiyat etiketine sahip olacağu tahmin ediliyor.

Siz yeni modelin özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

source site-28