Visa Bu Altcoin İle İşbirliği Yaptığını Açıkladı!

Solana (SOL) Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada küresel ödeme devi Visa’nın stablecoin hizmetini Solana’yı da kapsayacak şekilde genişletildiğini duyurdu.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Son Dakika: Visa, Stablecoin Takas Pilotunu Solana’yı da kapsayacak şekilde genişletiyor.

Visa USDC ödeme pilotunu Solana blok zincirini içerecek şekilde ölçeklendiriyor ve Solana’daki Visa veren kuruluşlar ve ticari alıcılar için neredeyse hiçbir maliyet olmaksızın kurumsal düzeyde işlem hacmi sağlıyor.”

Visa yaptığı açıklamasında sınır ötesi para transferlerini geliştirmek ve modernleştirmek için stablecoin takas hizmetlerini Solana blok zincirine genişlettiğini söyledi.

Visa kripto başkanı Cuy Sheffield şunları söyledi:

“USDC gibi sabit paralardan ve Solana ve Ethereum gibi küresel blockchain ağlarından yararlanarak, sınır ötesi ödemelerin hızını artırmaya yardımcı oluyoruz ve müşterilerimize Visa hazinesinden kolayca fon gönderip almaları için modern bir seçenek sunuyoruz.

Visa, dijital para birimi ve blockchain inovasyonunda ön sıralarda yer almaya ve parayı taşıma şeklimizi iyileştirmeye yardımcı olmak için bu yeni teknolojilerden yararlanmaya kendini adamıştır.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4