Utrust’un (UTK) Yeni Tokenomics’i Yayınlandı! Tokenin Adı Değişti!

xMoney topluluğu, xMoney ekosistemini hem kullanıcılar hem de yatırımcılar için optimize edecek yeni bir dizi kural ve özellik olan UTK 3.0 Tokenomics’e geçiş lehine ezici bir çoğunlukla oy kullandı.

xMoney Topluluğu UTK 3.0 Tokenomics İçin Oy Verdi, Tokenin Adı xMoney Oldu

Resmi duyuruya göre, oyların %92’sinden fazlası, merkezi olmayan finans platformunun evriminde önemli bir kilometre taşını işaret eden değişikliği destekledi.

UTK 3.0 Tokenomics’in onaylanması, yalnızca yerel token UTK’nın işlevselliği ve faydasındaki bir değişimi değil, aynı zamanda xMoney’nin büyümesini sağlayan canlı ve ilgili topluluğun bir kanıtı.

xMoney’nin kurucusu ve CEO’su João Gomes “Bu oylamayla kolektif vizyonumuzu ve sesimizi ortaya koyduğumuz için bu, xMoney topluluğu için belirleyici bir an.

UTK 3.0’ın kullanıcılarımız ve tüccarlarımız için yeni olasılıkları ve fırsatları nasıl ortaya çıkaracağını görmekten heyecan duyuyoruz,” dedi.

Modernize edilmiş tokenomikler sorunsuz işlemler, azaltılmış karmaşıklıklar ve daha sezgisel bir arayüz için zemin hazırlıyor. Bu da zahmetsiz navigasyonu teşvik ederek yaygın benimseme ve entegrasyonu destekliyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5