Ünlü Yatırım Şirketi Yeni Avını Belirledi: Bu Altcoin Takip Edilmeli!

Ayı piyasası boyunca altcoin sektörüne fon akıtan DWF Labs, yeni fırsatların peşini bırakmıyor. Ünlü şirket, bugün yükselişte olan bir projeye sermaye aktarmaya başladı.

DWF Labs, trend olan bu altcoin projesine yatırım yapıyor

Lookonchain’in raporuna göre DWF Labs, bugün öğlen saatlerinde Binance’ten 109.000 dolar değerinde 100.000 PERP satın aldı. Satın alımlar altcoin fiyatının çift haneli yükselişte olduğu dakikalarda geldi. DWF Labs’in son aylarda yaptığı yatırımcılara bu sayfadan göz atabilirsiniz.

Perpetual Protocol (PERP) şu anda son 24 saate göre %15’in üzerinde kazançla 1.14 dolardan işlem görüyor. CMC verileri, fiyatın son günlerde benzer oranlarda yükseldiğini gösteriyor. Gerçekten de, PERP fiyatı 4 Eylül’den bu yana %200’lük yükseliş kaydetti. Treni yakalamak isteyen DWF Labs, bugün erken saatlerde 100 bin dolarlık satın alım yaptı.

PERP neden yükseliyor?

Altcoin fiyatı Mayıs 2022’den bu yana 0,40 ile 1,15 dolar arasında işlem görüyordu. Bu süre zarfında aralığın üst ve alt seviyeleri birçok kez doğrulandı. PERP, Kasım 2022’den bu yana yükselen bir destek çizgisini takip ediyor. Çizgi dört kez onay aldı ve her seferinde daha yüksek bir düşük seviye oluştu. Son sıçramanın ardından PERP önemli ölçüde arttı. Bu hafta şu ana kadar fiyat %80 oranında arttı.

Haftalık RSI yükselişin devamını destekliyor. Yatırımcılar, bir piyasanın aşırı alım mı yoksa aşırı satım mı olduğunu değerlendirmek ve bir varlığın biriktirilip satılmayacağını belirlemek için RSI’yi momentum göstergesi olarak kullanır. RSI değeri 50’nin üzerindeyse ve trend yukarı yönlüyse boğaların hâlâ avantajı var.

Artış devam ederse, 1,15 dolarlık en yüksek seviye mevcut fiyatın %45 üzerinde olacak. Öte yandan, yükselen destek hattının 0,42 dolara düşmesi %48’lik bir düşüşe denk gelecek. Altcoin şu anda bu seviyelere oldukça yakın bir bölgede işlem görüyor.

PEPE yükseliyor, ancak altcoin piyasası koşulları direnç duvarı örüyor

Günlük zaman dilimi, altcoin fiyatının Mart ayının başında alçalan bir direnç çizgisinden çıkış yaptığını gösteriyor. Fiyat, çıkış yaptıktan sonra çizgiyi destek (yeşil simge) olarak doğruladı ve yükselişini hızlandırdı. Fiyat yükselişini hızlandırırken 50’nin üzerine çıkan günlük RSI da yükselişi destekliyor. Bu yükseliş trendleriyle ilişkili bir işarettir.

Ayrıca, haftalık ve günlük zaman diliminin analizleri bir kırılma olasılığını destekliyor. Bu durumda PERP, 1,15 dolar gibi yüksek bir aralığa doğru yükseltecek.

Bu arada, Lookonchain’e göre, altcoin projesiyle ilişkili bir cüzdan, Mart ayından itibaren son birkaç ayda düzenli olarak tokenleri Binance’e taşıyordu. O zamanlar PERP, 1 dolar civarında işlem görüyordu. Ancak o zamandan beri düşüş eğilimindeydi. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere PERP, güçlü yükselişe rağmen rağmen son zamanların büyük balina satışlarıyla baskı altında kalıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1