UNI ve MKR Satan Balinalar Bu 4 Altcoinden Alıyor!

UNI ve MKR bugün borsalara akan yüklü fonların ardından kırmızı listede yer aldı. SHIB ve LTC gibi isimler yaklaşan haberler öncesi satın alım görüyor. Balinalar son zamanlarda neler biriktiriyor? İşte ayrıntılar…

a16z, Coinbase’e MKR aktarıyor

Ember’in raporuna göre, a16z’nin iki adresi 3 saat önce yaklaşık 8,1 milyon dolar değerinde 6.586 MKR transfer etti. Son işlemle birlikte tüm MKR’ler önümüzdeki günlerde partiler halinde Coinbase’e aktarılacak. Şimdiye kadar a16z’nin 37.518 MKR’si (yaklaşık 46.14 milyon dolar) yaklaşık bir ayda Coinbase’e aktarıldı.

Balinalar UNI satışlarına başladı

Bu arada, Look On-Chain’in paylaştığı bilgilere göre tanınan bir ETH balinası Stevu.eth, OKX borsasına UNI aktarmaya başladı. Stevu.eth, 200 bin adet UNI’yi OKX’e göndererek muhtemelen nakde çevirdi. Look-On-Chain, konuyla ilgili Twitter’dan şunları yazdı:

stevu.eth kar almak için OKX’e 200 bin adet UNI (1.29 milyon dolar değerinde) yatırdı. Stevu.eth, fiyatın 4.92 dolar olduğu 29 Haziran tarihinde OKX’ten 500.545 adet UNI (2.46 milyon dolar değerinde) çekti. Bu yatırımcının mevcut fiyata göre karı 764 bin dolar. Şu anda 300.545 adet UNI (1.94 milyon dolar değerinde) tutuyor.

UNI ve MKR satılırken bu coin’ler alıcı buluyor

Shiba Inu (SHIB)

Kripto analisti Ali Martinez, Temmuz ayında kripto borsalarından büyük miktarda Shiba Inu (SHIB) çekildiğini bildirdi. Paylaştığı grafiğe göre son iki ayda büyük balinalar toplamda 1,11 trilyon SHIB topladı. Bu gelişmeler, Ağustos ayında düzenlenen Blockchain Fütürist Konferansı’nda SHIB’in önemli bir sponsor olduğu ve Shibarium’un lansman haberleriyle eşleşiyor. Görünüşe göre balinalarda haberleri önceden satın almakla ilgileniyor.

Litecoin (LTC)

Santiment, belirli balina grubunun yaklaşan Litecoin (LTC) halving etkinliği beklentisiyle hızla LTC biriktirdiğini söylüyor. Orta ölçekli Litecoin balinaları, 14 Haziran’dan bu yana 19 milyon dolar değerinde 205.400 LTC biriktirdiler. Bu durum, halving etkinliğine yaklaşırken orta seviye sahiplerin LTC’ye ilgisini gösteriyor. Analitik firmasına göre, altcoin 2 Ağustos’ta yapılması planlanan halving etkinliğine yaklaşırken balinalar çantalarını büyültüyor:

Litecoin’in merakla beklenen halving etkinliği Çarşamba günü elinizin altında olduğundan, 9.500 ile 950.000 dolar arasında LTC tutan kilit trader’lar agresif bir şekilde birikiyor. Çoğu halving gibi, bu da yatırımcılar tarafından bir yükseliş olayı olarak algılanıyor.

Diğer yandan bazı kripto analistler, LTC’nin halving sonrasında düzeltme yaşayabileceğini öngörüyor. Önceki halvinglerin tarihsel verilere dayalı haber satış olayları olduğunu belirtiyor. Litecoin, şu an 92.27 dolardan işlem görüyor ve analistler, halving sonrasında fiyat hareketini yakından takip ediyor.

Ethereum Name Service (ENS)

Bu arada, uzun bir aradan sonra, büyük bir Ethereum Name Service (ENS) oyuncusu yeniden ortaya çıktı. İlk işlemde milyonlarca Ether (ETH) satın aldı. Ünlü “darkmarket.eth” ENS alanını içeren balina, işlem sırasında yaklaşık 74 milyon dolara eşit olan, şaşırtıcı bir şekilde 39.712 ETH elde etti.

Yüksek meblağ, ENS aracılığıyla satın alınması sırasında başlangıçta bir teklife bağlandı. Sahibi onu geri almaya karar verene kadar önemli bir süre atıl kaldı. Kurtarılan fonlar kısmen alternatif bir Ethereum adresine aktarıldı. Tutar, 63.734 ETH’yi veya yaklaşık 118 milyon doları içeriyordu.

ENS’nin kurucusu Nick Johnson, Şubat 2021’den bir tweet aracılığıyla biraz bilgi verdi. İlk 40.000’e yakın ETH mevduatının ENS operasyonunun ilk yıllarında gerçekleştiğini belirtti. Johnson daha önce kullanıcıya fonlarını geri alması için rehberlik etmeye çalıştı. Şimdi benzer bir durumda olan diğer kişilerin prosedürüne ışık tutmak için son etkinliği bir fırsat olarak değerlendirdi.

Ethereum (ETH)

Son olarak Santiment, balinaların DAI stablecoin’deki artış ile Ethereum rallileri arasında bir ilişki fark etti. Verilere göre 100.000 ila 10 milyon dolar değerinde DAI tutan cüzdanlar artık token arzının %42,1’ini elinde tutuyor. Bu da Aralık 2020’den bu yana en yüksek seviye.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Ark Invest’de hisse senedi satışları için bugün tekrar aktif hale geldi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-2