Türklerin Sepetindeki Altcoin, Güney Kore Deviyle Ortak Oldu!

Güney Kore’nin önde gelen telekomünikasyon şirketi SK Telecom bugün altcoin dünyasında önemli bir adım attı. Buna göre, Web3 ekosistemini geliştirmek için Polygon ile stratejik bir ortaklığa girdi. Bu işbirliği sayesinde Polygon entegrasyonu, ölçeklenebilirlik ve NFT ticaretine odaklanma söz konusu olacak. Ayrıca SK Telecom’un NFT piyasasına ve Web3 cüzdanına genişlemesi sağlanacak. Detaylara bakalım.

SK Telecom ve altcoin Polygon Web3 sinerjisini güçlendiriyor

Güney Kore’nin en büyük telekomünikasyon şirketi olan SK Telecom’dan haber var. Web3 yeteneklerini geliştirmek için Ethereum’un önemli bir rakibi olan altcoin Polygon (MATIC) ile çığır açan bir işbirliği yaptığını duyurdu. Polygon Labs, sağlam bir Web3 ekosistemi geliştirmek için SK Telecom ile güçlerini birleştirecek. Ayrıca internetin bir sonraki çağını yönlendirmek için yenilikçi çözümler sunacak.

Bu ortaklığın en önemli sonuçlarından biri de altcoin Polygon desteği. Bu destekle SK Telecom’un NFT pazaryeri TopPort’a entegrasyonu. Bu entegrasyon, TopPort’ta Polygon tabanlı NFT’ler oluşturmayı ve aynı zamanda Polygon’un kapsamlı ekosistemindeki tüm NFT platformlarında ölçeklenebilirliği kolaylaştırmayı vaat ediyor. Bu hamle, NFT oluşturma, ticaret ve erişilebilirlikte yeni boyutların kilidini açmayı amaçlıyor.

Web3 cüzdanı güçlendiriliyor

SK Telecom, yıl sonuna kadar piyasaya sürülmesi planlanan altcoin Polygon entegrasyonunu dahil edecek. Ayrıca Web3 cüzdanını zenginleştirmeye hazırlanıyor. Diğer taraftan bu cüzdan, kullanıcıların NFT ticaretine sorunsuz bir şekilde katılmalarını sağlıyor. Böylece gelişen dijital ekonomiye katılımlarını genişletiyor. Bu hamle, SK Telecom’un kullanıcılara Web3’ün ethosuna uygun kullanıcı dostu araçlar sunma taahhüdüyle uyumlu.

Teknik entegrasyonun ötesinde, ortaklık çığır açan Web3 girişimlerinin işbirliğine dayalı olarak araştırılmasını teşvik edecek. Her iki kuruluş da internet ortamını yeniden tanımlayan dönüştürücü projeleri aktif olarak destekleyecek. Ayrıca kuluçkaya yatıracak. Altcoin Polygon Labs’ın yatırım kolu Polygon Ventures, SK Telecom tarafından önerilen projelere yatırım yapmaya hazırlanıyor. Diğer taraftan inovasyonu teşvik etme konusundaki ortak kararlılığı gösteriyor.

Web3 vizyoner perspektifi

Altcoin Polygon Labs CEO’su Marc Boiron, Web3‘ün yaygın olarak benimsenmesinin önünü açma konusundaki kararlılıklarını vurguluyor. Boiron, SK Telecom ile stratejik ortaklığın önemine bakıyor. Web3 hizmetlerini daha geniş bir kullanıcı tabanı için daha erişilebilir ve çekici hale getirme ve geleneksel dijital deneyimlerin sınırlarını aşma konusunda önemli bir kilometre taşına işaret ettiğini belirtiyor.

altcoin

Kriptokoin.com olarak baktığımızda şu anda 0,617 dolardan işlem gören altcoin Polygon (MATIC), son zamanlarda fiyat dalgalanmalarına tanık oldu. Token son 30 günde %18,6’lık bir düşüş yaşadı. Ancak, Polygon büyük ortaklıklar kurmaya devam ediyor. Bu işbirliği, Polygon’un MATIC’ten POL tokenine geçişinin yanı sıra tokenleştirmeyi yeniden tanımlama ve stratejik ittifakları güvence altına alma çabaları ışığında özel bir öneme sahip.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2