Türklerin Radarındaki Altcoin Tarih Verdi: Fiyatı Ateşledi!

Kripto para piyasası hafta sonuna yatay bir seyirle ilerliyor. Lider kripto Bitcoin 26 bin doların üzerinde kalmayı başaramadı ve yeniden bu seviyenin aşağısına kaydı. Lider altcoin ile neredeyse Bitcoin’e paralel hareket ediyor. Bununla birlikte Türk kripto yatırımcılarının ilgi gösterdiği bir altcoin gizemli paylaşımın ardından bir sıçrama yaptı.

Gizemli paylaşım sonrası altcoin fiyatı uçuşa geçti!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasa bir ileri bir geri hareket ediyor. Olumlu bir haber biraz canlılık katarken, ters bir rüzgar işleri bozuyor. Buna Grayscale’in SEC karşısındaki zaferi ve ardından SEC’in karşı hamlesi ile tanık olduk. Lider kripto para Bitcoin 28 bin doların üzerine çıktıktan sonra yeniden 25 bin dolar seviyelerine geri döndü. Çoğu büyük altcoin de benzer hareketler sergiledi. Bununla birlikte bazıları piyasadan ayrışmayı başarıyor. Bunlardan birisi de şüphesiz Türk kripto yatırımcılarının ilgi alanında olan Zignaly (ZIG)

Zignaly’nin (ZIG) bugünkü hareketinde yapmış olduğu gizemli bir paylaşım etkili oldu. Altcoin projesinin ekibi, Zignaly’nin resmi X hesabından enteresan bir video paylaştı. Ekip, paylaşımlarında bir tarihe işaret ediyor ve ‘takvimlerinizi işaretleyin’ diyor.

Haberin ardından altcoin fiyatı yükselişe geçti. Basın zamanında ZIG, günlük bazda %16’nın üzerinde artış kaydetti. Token, haftalık ve aylık zaman dilimlerinde de yüksek kazançlar elde etti. Bu doğrultuda ZIG, haftalık %88 ve aylık %141’in üzerinde değer kazandı.

ZIG günlük fiyat grafiği. Kaynak: CoinGecko

Nedir bu Zignaly (ZIG) ve ne işe yarar?

Zignaly, kullanıcıdan aşırı girdi talep etmeden alım satım komutlarını yürütmek için bir traderı temsil ederek manuel alım satım işlemlerini kolaylaştırmak için otomatik alım satım botları kullanan Kripto Para Birimleri için bir Ticaret Platformu. Bu altcoin projesi, kullanıcıların harici sinyallere dayalı pozisyonlar açmasına imkan veriyor. Ayrıca, bunları genel veya bireysel parametrelere dayalı olarak kapatmasına olanak tanıyor.

Sermaye, ticaret bilgisi ve zamanı içeren ticaretin temel gereksinimleri, her potansiyel kripto para birimi traderının emrinde kolayca olmayabilir. Bu nedenle, ticaret botları olarak da adlandırılan otomatik ticaret bilgisayar programlarına duyulan ihtiyaç ortaya çıktı. İşte altcoin projesi Zignaly burada devreye giriyor. Kullanıcıların harici sinyal sağlayıcıların yardımıyla otomatik olarak işlem yapmasına olanak tanıyor. Kullanıcıların ayrıca, sigorta protokolü tokenı ZIG’in yardımıyla ticaret stratejisini oluşturmak için ticaret terminalini kullanmaları mümkün.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2