The Walking Dead yaratıcısından itiraf: “Keşke o bölümü yapmasaydım!”

2010 yılının Ekim ayında yayın hayatına başlayan ve o günden bu yana büyük bir hayran kitlesine ulaşan The Walking Dead (TDW) adlı dizi, 11 sezonun ardından geçtiğimiz kasım ayında sona erdi. Ancak dizinin yarattığı evren devam ederken The Walking Dead (TWD) yaratıcısı Robert Kirkman, ilginç bir itirafta bulundu.

Robert Kirkman: “Bir şansım daha olsa o bölümü yapmazdım”

The Walking Dead, yarattığı evrenle yeni dizilere ve oyunlara ilham kaynağı olmaya devam ediyor. TWD yaratıcısı Robert Kirkman, evrenin gidişatı ve kült haline gelmiş dizinin yapım dönemine ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. The Walking Dead severlerin çoğunluğuna göre ilk sezon oldukça etkileyiciydi. Ancak Kirkman’a göre bu sezonun büyük bir kusuru vardı.

The Walking Dead hayranları buraya: Bu sorulardan kaçını doğru bileceksin?

The Walking Dead hayranları buraya: Bu sorulardan kaçını doğru bileceksin?

Bu içeriğimizde, The Walking Dead hayranları için 20 sorudan oluşan bir test hazırladık. Peki bu soruları bilebilecek misin?

Dikkat! Devamı ilk sezon hakkında spoiler içerir!

İlk sezonun son bölümünde Rick Grimes ve grubunun yolu Hastalık Kontrol Merkezi’ne düşer. Burada “aylak virüsü” hakkında detaylı bilgiye sahip olan virolog Dr. Edwin Jenner ile karşılaşırlar. Bölümün sonlarına kontrol merkezi havaya uçmak üzereyken doktor Jenner, grubun lideri Rick Grimes’ın kulağına bazı sözler söyler.

TWD yaratıcısı Robert Kirkman’ın içine sinmeyen detay ise burada yer alıyor. Doktor, Rick’e aylak virüsünün sadece ısırılmayla bulaşmadığını, yaşayan herkesin bu virüsü bünyesinde barındırdığı ve normal bir şekilde ölseler de zombiye dönüşeceğini söyler. Kirkman, bu sahneden dolayı oldukça pişman.

TWD yaratıcısı Robert Kirkman
İşte o sahne: Dr. Edwin Jenner, Rick Grimes’a herkesin zaten enfekte olduğunu söylüyor.

Kirkman, izleyiciye bu kadar detayı bir anda vermemesi gerektiğini düşünüyor. Şimdi olsa o bölümünü yapmazdım diyen Robert Kirkman, böylesine detayların yaşanarak öğrenildiği sahnelerin olması gerektiğini savunuyor ve sözlerinde şu ifadelere yer veriyor.

Eğer bir şansım daha olsa, Hastalık Kontrol Merkezi bölümünü yapmazdım. Muhtemelen çok fazla bilgi veriyordu ve henüz dizinin çok başlarındaydı. Çizgi roman serisinde dünyanın diğer bölgelerinde neler olduğunu söylememeye dikkat ettim.

The Walking Dead hakkında görüşleriniz nelerdir? Lütfen düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

source site-29