Terra Classic USTC Repeg Ekibinin Önemli Teklifini Yeniden Oyladı!

Terra Classic topluluğu, ilk teklifin ölçütü geçmesi için gereken asgari oyu alamamasının ardından USTC Quant ekibine fon sağlamak için önemli bir teklifi yeniden oyladı. USTC repeg ekibi, Terra Station cüzdanının geçen hafta sorunlarla karşılaşmasının ardından oylamaya yeterli katılımın olmadığına inandıkları için teklifi yeniden sundu.

Terra Classic Topluluğu USTC Teklifi İçin Tekrar Oylama Yaptı

Teklif 11730 “USTC / Stable Algo Quant Team” 26 Ağustos – 2 Eylül tarihleri arasında oylamaya sunulacaktır. Teklif, İstasyon cüzdanı günlerce kapalı kaldıktan sonra canlı ve çalışır durumda olduğu için uygun doğrulayıcı oylama katılımı için tekrar sunulmuştur.

 Bu teklif LUNC topluluğu adına yeniden sunulmuştur. Quant Ekibi yeniden sunamayacak kadar nazik ve gururlu, bu yüzden birinin bunu yapması gerekiyor. Bu kez, TS tekrar çalıştığı için, uygun doğrulayıcı oylama katılımını bekleyebilir ve nihai sonuçlarla yaşayabiliriz.

Hexxagon, Station’da yönetişim oylaması aşamasına getirmek için teklifin kalan bakiyesini ödediklerini belirtti. Doğrulayıcı da teklif lehine oy kullandı ve Terra Classic topluluğundan destek istedi.

İlk oylamanın ardından teklif %43 oranında “Evet” oyu aldı. Ayrıca %28 “Hayır” ve %29 “Veto ile Hayır” oyu almıştır. Doğrulayıcılardan 9’u öneriyi desteklerken 6’sı reddetti. JESUSisLORD onaylayıcısı profesyonel olmayan ve tehlikeli davranışları gerekçe göstererek “Veto ile Hayır” oyu verdi.

Teklif daha önce topluluk tarafından yönetişim oylaması yoluyla reddedilmişti. Ancak USTC Quant ekibi üyeleri, teklifin sonucunu değiştirdikleri için bazı onaylayıcıları suçladı. Bir doğrulayıcı, USTC repeg ekibine komisyonlar aracılığıyla çalışmaları için fon sağladığını duyurdu.

LUNC ve USTC Fiyatlarında Hafif Toparlanma

Terra ekosistem tokenleri LUNC ve USTC, USTC teklifi yeniden sunulduktan sonra biraz toparlanır. Ancak, genel momentum hala düşük.

LUNC fiyatı şu anda son 24 saatte %1 artışla 0,000063 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000617 dolar ve 0,0000633 dolar.

Bu arada, USTC fiyatı da son 24 saatte %0,5 yükseldi ve fiyat şu anda 0,012 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, işlem hacmi son 24 saatte %50 azaldı.


source site-7