Tecrübeli Analistten İddia: “Cardano (ADA) Büyük Bir Çıkışa Hazırlanıyor” – Tarih Verdi

Piyasanın önde gelen kripto paralarından biri olan Cardano (ADA), neredeyse bir yıldır konsolidasyon sürecinde. Ancak bazı analistler ve yatırımcılar, tokenin yakın gelecekte büyük bir çıkışa hazırlandığına inanıyor.

Kripto para analisti Ali Martinez’e göre Cardano 329 gündür 0.46 ila 0.24 dolar arasında dar bir aralıkta işlem görüyor. Analist bu durumu, Cardano’nun 0.10 ila 0.28 dolar arasında dalgalandığı 2018-2020 yılları arasında 665 gün süren önceki birikim aşamasıyla karşılaştırdı.

Analiste göre bu birikim aşamasından sonra Cardano %2985’lik bir artışla Mayıs 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.46 dolara ulaştı.

ADA fiyatının son bir yıldaki hareketini gösteren CoinMarketCap grafiği.

Martinez, tarih ve fiyat hareketlerinden yola çıkarak Cardano’nun Şubat 2024 civarında mevcut aralığından çıkabileceğini öne sürdü.

Öte yandan, bir kripto analiz platformu olan Santiment, Cardano’ya yönelik trader duyarlılığının düşük olduğunu ve piyasa değerinin dört ay önce zirveye ulaşmasından bu yana %35 oranında düştüğünü bildirdi.

Bununla birlikte platform, köpekbalıkları ve balinalar olarak da bilinen Cardano’nun büyük sahiplerinin fiyat düşüşüyle caydırılmadığını da belirtti. Hatta şu anda 100.000’den fazla ADA tokenine sahip 25.294 cüzdan bulunuyor ki bu sayı son 16 ayın en yüksek rakamı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4