Synapse’de (SYN) Neler Oluyor? Yüzde 26 Düştükten Sonra Geliştiricilerden Açıklama Geldi!

Kimliği belirsiz bir likidite sağlayıcısı, zincirler arası köprü Synapse’in yerel tokenı olan SYN’den milyonlarca satarak fiyatında keskin bir düşüşe yol açmıştı.

5 Eylül gecesi yaşanan bu düşüş, saatlerce gece boyu devam etti ve SYN, 0.3473 dolar seviyelerine kadar geriledi.

Geliştirici Ekip Açıklama Yaptı

Sert düşüşten sonra SYN ekibinden açıklama geldi.

Birkaç saat sonra Synapse Labs, X’te yaptığı açıklamada, “Bir Synapse likidite sağlayıcısı SYN tokenlerini sattı ve bugün likiditeyi kaldırdı dedi.

Cüzdanlarındaki olağandışı faaliyetleri araştırıyoruz ve onlarla temasa geçmeye çalışıyoruz. Daha fazla bilgi geldiğinde güncelleme yapacağız.” Şirket, protokol veya köprüde herhangi bir güvenlik ihlali olmadığını da sözlerine ekledi.

Satıcının kimliği henüz teyit edilmedi. Synapse Labs yorum talebine hemen yanıt vermedi.

Bir blok zinciri analisti olan Lookonchain, pozisyonlarının büyüklüğü nedeniyle etkili olan bir balinanın, stablecoin olan USDC’de 2,35 milyon karşılığında 9 milyon SYN’yi 0,26 dolar fiyatla sattığını tweetledi. Lookonchain, satıcının artık SYN tutmadığını da ekledi.

Synapse Labs’in web sitesine göre, Synapse köprüsü şu anda 123,5 milyon Dolarlık Toplam Kilitli Değere ve 42 milyar Dolarlık toplam hacme sahip.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4