Stellar Fiyat Tahmini: Çift Tepe Formasyonu İşleri Çıkmaza Götürüyor!

Stellar (XLM) fiyatı 0,16 dolar direnç seviyesinin üzerine çıkamadı ve günlük grafikte çift tepe formasyonu oluşturmaya başladı. Bu düşüş formasyonu, 0,142 dolar seviyesindeki %23,60 Fibonacci seviyesine yakın bir boyun çizgisi oluşturarak önemli bir destek bölgesine denk geliyor.

Uzun fitilli formasyon mumları 0,16 dolarda muazzam bir arz baskısını temsil ediyor ve yatırımcıların 0,16 doların üzerinde kâr elde etmeye hazır olduğunu gösteriyor.

stellar analiz

Stellar fiyatı son dört günde %7,79 düşerek art arda düşüş mumları oluşturdu ve 0,142 doların altındaki düşüş trendi olasılığını artırdı. Şu anda, XLM coin fiyatı, çift üst boyun çizgisine yakın, gün içinde %1,88 düşüşle 0,1472 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu da düşüş eğiliminin devam edebileceğine ilişkin önemli bir sinyal.

Düşüş , XLM fiyatını %38,20 Fibonacci seviyesinde 0,1298 dolarda yer alan önemli yükseliş desteğine düşürecek.

Diğer taraftan, daha düşük fiyat reddi ile olumlu bir toparlanma, Stellar fiyatının 0,14 doların üzerinde seyretmesini sağlayabilir. XLM fiyat trendinin yeni bir yükseliş kırılma girişimi için 0,16 dolara geri dönmesine yardımcı olabilir.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7