Son Dakika: Semafor’un İddiasına Göre ABD Adalet Bakanlığı Binance’e Karşı Dolandırıcılık Suçlaması Yapmayı Değerlendiriyor!

Semafor’un iddiasına göre ABD Adalet Bakanlığı yetkilileri, kripto borsası Binance’e karşı dolandırıcılık suçlamalarını değerlendiriyor, ancak konuya yakın olan kaynaklara göre tüketicilere getireceği maliyet konusunda endişeliler.

Semafor’a göre federal savcılar, Binance’i suçlamaları halinde, şu anda iflas etmiş olan FTX platformunun başına gelene benzer bir şekilde borsada bir koşuya neden olabileceğinden, tüketicilerin paralarını kaybetmelerine ve potansiyel olarak kripto piyasalarında bir paniğe yol açabileceğinden endişe ediyorlar.

Kaynaklara göre savcılar para cezaları ve ertelenmiş ya da takipsizlik anlaşmaları gibi diğer seçenekleri değerlendiriyor.

Bu sonuç, Semafor’un haberine göre Binance’i iddia edilen suç davranışından sorumlu tutarken tüketici zararını azaltan bir uzlaşma olabilir.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5