Son Dakika: Ripple’dan Yeni Bir Hamle Daha, Dev Satın Alım Gerçekleşti!

Ripple, Web3 finansal, düzenleyici ve teknolojik altyapı sunan bir finans kurumu olan Fortress Trust’ı satın almak için bir anlaşma yaptığını duyurdu. Fortress Trust bir Nevada Trust lisansına sahip olduğundan, satın alma Ripple’ın düzenleyici lisans portföyünü de genişletecek. Bu, Ripple’ın ABD’nin yanı sıra Singapur da dahil olmak üzere birçok yargı alanını kapsayan mevcut düzenleyici onaylar setine ekleniyor. Bu büyük anlaşma, durum tespiti ve düzenleyici onaylara tabidir.

Ripple’ın 2022 yılında Fortress Trust’ın ana şirketi olan Fortress Blockchain Technologies’de azınlık yatırımcısı olduğunu belirtmek gerekir. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Fortress Trust’ın ilk yatırımcılarından biri olarak ekibine ve iş modeline aşina olduklarını belirtti. Satın almanın Ripple’ın kripto altyapısının kilit alanlarındaki işini hızlandırmayı amaçladığını da sözlerine ekledi.

Koinfinans.com olarak bildirdiğimiz üzere Fortress Trust, IRA hizmetleri, varlık saklama ve ödeme işlemleri konusunda uzmanlaşarak dijital şirketler için sağlam bir finansal altyapı sağlar. Ayrıca KYC ve AML gibi uyumluluk sorunlarını ele alıyor, kripto likiditesi sunuyor ve veri ve varlık güvenliğini sağlıyorlar.

Bu yılın başlarında Ripple, İsviçre merkezli kripto saklama sağlayıcısı Metaco’yu 250 milyon dolara satın alarak tokenize varlık saklama, ihraç ve ödeme alanlarındaki kabiliyetlerini genişletti. Bu büyük satın almalar, Ripple’ın gelir akışlarını çeşitlendirme ve küresel varlığını ABD pazarının ötesine genişletme stratejisinin bir parçasıdır.

source site-7