Son Dakika: PEPE Ekibinden Son Dönemki Olaylara Dair Açıklama Geldi

PEPE resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, PEPE ana ekibinin bir kısmı habersiz bir şekilde yaklaşık olarak 16 trilyon adet (16 milyon dolar) token satışı gerçekleştirdi.

Yapılan açıklamada önlem olarak multisig cüzdanında gereken imzacı cüzdan sayısının 2/8 cüzdana indirildiği, multisig cüzdanında 10 trilyon PEPE bulunduğu, artık sadece bir imza yetkisi olan cüzdan olduğu ve bu cüzdanın da emin ellerde olduğu söylendi.

Ekibin kalan üyeleri tarafından yapılan açıklamaya göre PEPE altcoini, kuruluşundan bu yana içerisindeki bazı kötü niyetli ve açgözlü üyelere sahipti. İlk haftalardan bu yana PEPE gelişimini engelleyen bu üyelerin artık ekipten temizlendiği söylendi.

Yaşanan satış ile ilgili olarak, kalan son imzacı ekip üyesi, olay gecesi ihanete uğradığını, kötü niyetli üç ekip üyesinin multisig cüzdandan 16 trilyon PEPE satışı gerçekleştiğini açıkladı. Ayrıca ardından multisig cüzdanından kendilerini silerek token ile tüm bağlantılarını koparmaya çalıştıklarını belirtti.

Kalan ekip üyesi, satılan tokenlerin hiçbir zaman satılmak üzere tutulmadığını, kalan tokenlerin emin ellerde olduğunu belirtti. Ayrıca PEPE Twitter hesabının da kalan üyenin elinde olduğu açıklandı.

Son ekip üyesi, yaptığı açıklamasında bundan böyle token için elinden gelenin en iyisini yapacağını, gelişmeleri engelleyen ekip üyelerinin artık ekipte bulunmadığının ve artık tam kontrol sahibi olduğunun altını çizdi. Kalan 10 trilyon PEPE tokeninin multisig cüzdanından dışarı taşınacağını, kullanım ya da yakım zamanı gelene kadar burada bekletileceğini belirtti. Bu fonları bazı PEPE kaynaklı domain ya da kullanıcı adı satın alımları için kullanabileceğini, gerisini ise yakacağını söyledi.

Son kalan ekip üyesi, tüm işlemlerin tamamlanmasının ardından PEPE’yi tamamen merkeziyetsiz bir pozisyona getirmek istediğini açıkladı.

Böylelikle tokenin resmi ekibinde büyük tartışmalar yaşandığı ve satış yapıldığı kesinleşmiş oldu. Son kalan üye olduğunu iddia eden cüzdanın açıklamalarının ne kadar doğru olduğu ise bilinmiyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4