Son Dakika: GameStop, Kripto Para Cüzdan Uygulamasını Sonlandırmaya Karar Verdi!

Dogecoin’in büyük yükseliş yaşadığı dönemde bir memestock fenomeni haline gelen video oyunu perakendecisi Gamestop, kripto para cüzdanı uygulamasını iOS ve Chrome eklenti platformlarında sunmayı durduracağını açıkladı.

Şirket kararına gerekçe olarak “kripto alanındaki düzenleyici belirsizliği” gösterdi.

Kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin dahil olmak üzere çeşitli dijital para birimlerini saklamasına ve yönetmesine olanak tanıyan uygulama, 1 Kasım 2023 tarihinde piyasadan kaldırılacak.

Gamestop, müşterilerine 1 Ekim 2023 tarihine kadar herhangi bir uyumlu cüzdandaki hesaplarını geri yüklemek için kullanılabilecek 12 kelimelik bir kurtarma ifadesi olan Gizli Şifrelerine erişebildiklerinden emin olmalarını tavsiye etti.

Bu cüzdan hizmetinin kaldırılması, GameStop’un, zor durumdaki video oyunu perakende satış şirketini yeniden canlandırmak amacıyla yönetim kurulu başkanı Ryan Cohen tarafından yürütülen dijital varlıklara yönelik kapsamlı girişimin bir parçası olan kripto stratejisinden geri adım attığının bir işareti olarak görülüyor.

Şirket NFT pazarını bir yıl önce, tam da dijital tokenler konusundaki spekülatif çılgınlık soğumuşken açmıştı. NFT fiyatları ve talebi o zamandan beri daha da düştü ve NFT pazarları arasındaki rekabet arttı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4