Shytoshi Kusama Kullanıcıları Uyardı: Bu Konuda Dikkatli Olun!

Shiba Inu geliştiricilerinin ve topluluklarının lideri Shytoshi Kusama Discord’da, SHIB kullanıcılarını, Katman 2 blok zinciri ana ağda başlatıldığında mümkün olacak olan Shibarium’da NFT’lerin düzenlenmesi konusunda uyardı. Shiba Inu’nun resmi pazarlama uzmanı @LucieSHIB, X uygulaması kişisel sayfasında bu konuşmanın bir ekran görüntüsünü paylaştı.

Shytoshi Kusama, Discord’daki Shibarium Tech’te göründü ve kullanıcılarla sohbet etmeye başladı. Bir kullanıcı, SHIB aracılığıyla DeFi’den etkilendiğini yazdı ve SHIB liderine Shibarium aracılığıyla NFT’lerin nasıl oluşturulacağına dair talimatların yayınlanıp yayınlanmayacağını sordu.

Kusama ona bunun Shibarium’a dayalı herhangi bir platforma bağlı olduğunu söyledi – kişi uygun olduğunu düşündüğü en iyisini seçmelidir. Ancak Shytoshi kullanıcıyı dikkatli olması ve kendi araştırmasını yapması konusunda uyardı.

Bir sonraki soru, Shytoshi’nin Shibarium‘u piyasaya sürmeden önce herhangi bir SHIB yakım gerçekleştirmeyi planlayıp planlamadığıydı. Muhtemelen, SHIB’nin ana sponsor olacağı ve Shytoshi Kusama’nın AI aracılığıyla bir konuşma yapacağı 15-16 Ağustos’ta Kanada’da yapılacak ETH Toronto etkinliği sırasında gerçekleşecek.

Kusama Üç Yeni “Ortaklık” Sözü Verdi, X Uygulamasına Savaş Açıldı

Bundan bir gün önce, gizemli Shiba Inu lideri Telegram’daki aynı isimli Shiba Inu kanalına bir mesaj bıraktı. Üç yeni “partner ortak” olduğunu belirtti. Bunlardan biri çoktan imzalandı. Shibarium ekibi yakında küresel ademi merkeziyetçiliğe doğru ilerlemesine yardımcı olacak bazı yeni uzmanlar alacak.

İki kişi daha, daha sonra ayrıntılı olarak duyurulacak. Kusama ayrıca Elon Musk’ın Twitter’dan yeniden markalaştırdığı X uygulamasına da sataşarak SHIB kullanıcılarına bir “denklem” sundu: “SHIB > X.” Discord’da, Shibarium piyasaya sürüldüğünde, küresel kripto topluluğuna Shiba Inu’nun her zaman X veya başka bir token’dan daha büyük olacağını göstereceğini yazdı.

Ancak kısa bir süre önce Elon Musk, X uygulamasının yerel bir kripto para birimi başlatmasıyla ilgili söylentileri yalanladı ve bunun asla gerçekleşmeyeceğini ekledi. SHIB ekibi Shiba Inu’nun X uygulaması üzerindeki üstünlüğünü gösterecek nihai bir meme seçmek için bir “meme savaşı” düzenledi.


source site-7