Shibarium Ağında Kesinti: Shiba Inu (SHIB) Neden Düşüyor?

Kripto yolculuğuna meme token olarak başlayan altcoin projesi Shiba Inu, katman-2 ağı Shibarium’u geçtiğimiz gün başlattı. Haberin ardından yatırımcıların SHIB yükseliş beklentisi gerçeğe dönüşmez iken ağda yaşanan sorunlar gündeme geliyor.

Blockchain ağ takipçisi BlockScout’un verilerine göre ağdaki son işlem 2 saat önce gerçekleşti. Shibarium ağındaki ortalama blok tamamlama süresi 4.3 dakika olarak kaydedilirken toplam 224 transfer gerçekleşti. Katman-2 ağı üzerinde oluşturulan toplam cüzdan sayısı ise 190 bin civarında bulunuyor.

Yatırımcılar, şimdiye kadar akıllı sözleşme protokolüne yaklaşık 950 adet Ethereum ve yüklü miktarda Shiba tokeni BONE aktardı. Resmi olmayan verilere göre bu altcoin birimlerinin toplam değeri 2,5 milyon dolara yakın.

Shibarium ağında otaya çıkan sorunun ardından herhangi bir yetkili açıklama yapmadı. İddiaya göre Shiba Inu’nun Discord topluluğunda yatırımcılar bazı alt başlıklara şu anda mesaj atamıyor.

Shiba Inu (SHIB) Fiyatı

Kripto para piyasasının en büyük şaka temalı altcoin birimlerinden SHIB, son 24 saat içinde %6,95 değer kaybetti. 12 Ağustos tarihinden bu yana düşen Shiba Inu’da yatırımcılar beklentiyi satın alıp haberi satmayı tercih etmiş olabilir.

Shiba Inu an itibariyle .918$ seviyesinde işlem görüyor.

source site-2