Shibarium Ağına İlgi Devam Ediyor! SHIB Nasıl Etkilendi?

Köpek temalı altcoin projesi Shiba Inu (SHIB), haftalar önce yerel blockchain ağı Shibarium’u lanse etti. Shibarium lansmanı başta oldukça sorunlu geçse de yatırımcılar yeni ağa ilgi gösterdi. Blokchain ağında bulunan toplam cüzdan günlük transfer sayısı 100 bine yaklaştı. Katman-2 ağı üzerinde bulunan toplam cüzdan sayısı geçtiğimiz günlerde 1 milyonu geçmişti.

İstatistiklere göre kripto para ağı üzerinde 5 saniyede bir blok oluştu. Toplam blok sayısı ise 450 bine dayandı. Shibarium ağında gerçekleşen toplam transfer sayısı ise an itibariyle 938 bin 971 adet oldu.

Shiba Inu ekosistemi ile ilgili güncellemeleri paylaşan resmi Twitter hesabı LUCIE, Shibarium’un USDT, USDC ve DAI gibi stablecoinlere açıldığını duyurdu. Bu gelişme, katman 2 ağına olan ilginin artmasına neden olabilir.

SHIB Fiyatı

Shibarium ağındaki gelişmelere rağmen Shiba Inu ekosisteminin altcoin birimi SHIB son günlerde düşük performans gösteriyor.

Şaka temalı kripto para birimi geçtiğimiz haftalarda .1100$ seviyesini aşsa da yükseliş kalıcı olmadı. SHIB an itibariyle .772$’dan el değiştiriyor.

source site-3