Shiba Inu Geliştiricisi Shibarium için Müjdeyi Verdi!

Shiba Inu Katman-2 çözümü Shibarium, geliştirilmiş işlevseleri de içeren yenilenmiş sürümüne hazırlanıyor. Yeniden yapılacak lansman, SHIB topluluğu başta olmak üzere daha geniş kripto para dünyası tarafından yakından takip ediliyor.

Baş geliştirici Shytoshi Kusama, yakın tarihli bir blog yazısında geliştirilmiş özellikleri resmen duyurdu. Geliştiriciye göre, en son sürüm son teknoloji izleme sistemlerini entegre ederek ağ içindeki herhangi bir faaliyetin veya anormalliğin gerçek zamanlı olarak izlenmesinin önü açılacak.

Bu özelliğe ek olarak trafiği yönetmek için geliştirilmiş araçlar da Shibarium katman-2 çözümünde yer alıyor olacak. Bu araçların özellikle yoğun günlerde ağın sağlığını koruması adına oldukça önemli olduğuna inanılıyor.

Bu güncellemede öne çıkan unsurlardan biri de ShibPaper planı oldu. Bu sadece bir vizyon değil, Shiba Inu ağının tamamen merkezsizleştirilmesini hedefleyen somut bir plan olarak lanse ediliyor. Başarılı olması halinde, blok zinciri ağlarının nasıl algılandığı ve işletildiği konusunda oyunun kurallarını değiştirebilir.

Kusama, ağın kamu tüketimi için neredeyse olgunlaştığına inandığının altını çizdi. Sistemin halka açık olarak yeniden başlatılmasının yakın olduğunun açık bir göstergesi olan ek doğrulayıcılar sunma planları olduğu da biliniyor. Bu, pek çok kişinin merakla beklediği ve son test aşamasını simgeleyen bir hamle olmaya devam ediyor.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7