Shiba Inu Fiyatı Neden Yükselişe Geçmedi? Yenilikler Yetersiz Mi?

Shiba Inu, özellikle popülerlik kazanan meme coin’ler arasında yer alıyor. Shiba Inu’nun arkasındaki geliştirme ekibi, sürekli olarak ekosistemdeki gelişmeleri desteklemeye ve projeyi daha da ileriye taşımaya çabalıyor. Ancak son zamanlarda yaşanan yükseliş hareketlerine rağmen, SHIB fiyatının düşüşte seyretmeye devam etmesi bazı yatırımcıları endişelendirmiş durumda. Peki, Shiba Inu ekibi hala olumlu gelişmeleri desteklemeye devam ederken neden fiyatta bu denli düşüş yaşanıyor?

Shiba Inu pazarlama ekibi üyesi Lucie yakın zamanda SHIB’in fiyat düşüşünün ardındaki nedeni açıkladı. Lucie’ye göre Shiba Inu’nun fiyatındaki düşüşün ardında yatan temel neden, kripto para piyasasının genelinde yaşanan düşüş eğilimi.

Kripto piyasasının temmuz ortasından bu yana düşüş trendinde. Önde gelen kripto para Bitcoin (BTC), yılın en yüksek seviyesi olan 31.804 dolardan %18.5 düştü. Daha geniş piyasanın yönünü belirleyen varlık, o zamandan bu yana düşüş eğilimini sürdürüyor.

Bu doğrultuda Lucie, SHIB’in şu anda “engebeli” bir yolla karşı karşıya olduğunu kabul etti. Ancak yaklaşmakta olan boğa piyasasına dikkat çekti. Pazarlama uzmanı, yatırımcılardan kolayca vazgeçilebilecek kısa vadeli kazançlar yerine uzun vadeli beklentilere odaklanmalarını istedi.

Lucie projenin etkileyici büyümesine ve sürekli genişleyen ekosistemine atıfta bulunarak Shiba Inu’nun “durdurulamaz bir ruha” sahip olduğunu düşünüyor.

Shiba Inu Gelişmeye Devam Ediyor

Shiba Inu ekibi, fiyat dalgalanmalarına rağmen projeyi geliştirme konusunda kararlılığını sürdürüyor. Ekibin hedefi, Shiba Inu’yu sadece bir meme coin olmanın ötesine taşıyarak, gerçek dünyada kullanılabilecek bir varlık haline getirmek.

Shiba Inu ekibi, geliştirme girişimlerini ayı piyasasında hayata geçirmeyi tercih etti. Shiba Inu’nun anonim kurucusu Ryoshi’nin bu eğilim için “Ayı piyasasında inşa edenler, boğa piyasasında da kazanacak.” açıklamasını yaptı.

Geliştirme ekibi bu süre zarfında ShibaSwap 2.0, Shibacals, SHIB: The Metaverse ve Shibarium projelerini tanıttı. Bu projeler SHIB’in faydasını artırabilir ve talebi çekebilir, boğa piyasasında yükseliş için katalizörler sunabilir.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

Kaynak : the crypto basic


source site-7