Santiment: “Bitcoin Düşerken Balinalar Bu Dört Altcoini Topluyor!”

Bitcoin dün akşam yaşadığı düşüşle birlikte 29.000 doların altına düşerken altcoinlerde de %2 ile %5 arasında geri çekilmeler yaşandı.

Bu noktada BTC 28.300 dolar seviyesine kadar düşerken en büyük altcoin Ethereum (ETH) ise 1.800 doların altına kadar geriledi.

Altcoinlerde bu geri çekilmeler yaşanırken Santiment, bazı altcoinlerde balina aktivitesinde artış gördüğünü belirtti.

Bu altcoinlerin Shıba Inu (SHIB), XRP, Sandbox (SAND) ve CAKE olduğunu belirten Santiment, balinaların düşüşleri değerlendirdiğini ve alımları hızlandırdığını söyledi.

Shiba Inu (SHIB): Shiba Inu, özellikle 1 milyon dolar veya daha fazla değerde artan işleme sahip.

Ağustos ayının ilk yarısında büyük bir ralli yaşayan memecoinlerden biri olarak, fiyatlar gerilerken balinaların büyük işlemler yaptığı görülüyor.

Sandbox (SAND): Özellikle son birkaç ayda, SAND çoğu altcoinden çok daha fazla düşüş yaşadı. Ancak pazartesi günü birdenbire 100.000 doları aşan balina işlemlerinde çok dikkate değer bir artış gördük.

XRP: XRP, SEC’in Ripple’a karşı açtığı davada başarısız olması ve ABD’de XRP’nin menkul kıymet olmadığını kabul etmesinden sonra bu yaza damga vurdu.

Ancak fiyatın 0,83 doların üzerine çıkmasının ardından, XRP’nin değeri azalmaya başladı ve tekrar 0,59 doların altına düştü.

Bunlara rağmen balinalar yeniden çok aktif hale geldi ve XRP’de uzun zamandır beklenen birikim görüldü.

Pancake (CAKE): Pancake Swap, kriptodaki boğa koşusu 2021’in sonlarında durduğundan beri parlaklığını kaybetti.

Ancak, CAKE hala yatırımcıların ilgi duyduğu proje olmaya devam ediyor. Bu bağlamda CAKE bugün 100.000 doları aşan balina işlemlerinde 2 haftanın en yüksek seviyesini gördü.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5