Santiment, Balina Aktivitesi Çok Yüksek 5 Altcoini Açıkladı

Kripto para analiz şirketi Santiment, yaptığı son analizinde balina aktivitesi yüksek bazı altcoinleri paylaştı.

Santiment analistleri, ağlarında 10 milyon dolar üstü değere sahip bazı balina işlemleri gördükleri için özellikle dikkat edilmesi gereken altcoinlerin Aave (AAVE), Compound (COMP), Curve Finance (CRV), Immutable X (IMX) ve YGG olduğunu bildirdi.

Balinalar AAVE’de 22 milyon dolar, COMP’da 14 milyon dolar, CRV’de 12 milyon dolar, IMX’te 15 milyon dolar ve YGG’de 11 milyon dolarlık işlemler gerçekleştirdiler.

Buna ek olarak bugün yaşanan Grayscale davasının şirket adına galibiyetle sonuçlanmasının ardından söz konusu altcoinlerin fiyatlarında da ani artışlar meydana geldi. Son 24 saatte AAVE %11, COMP %6, %9, IMX %4 ve YGG %6 değer kazandı.

Son yükseliş dalgasında en büyük kripto paralar arasında en fazla değer kazananlar ise %17 ile Bitcoin Cash, %12 ile XDC Network, %11 ile Stacks, %10 ile Conflux oldu. Yükseliş esnasında kripto para piyasasına yaklaşık olarak 50 milyar dolarlık bir giriş yaşandı ve toplam kripto para piyasa değeri 1.11 trilyon dolara yükseldi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4