Robert Kiyosaki’den Astronomik Bitcoin Tahmini: “Hiçbir Şey Durduramaz!”

“Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin fiyatının yakın gelecekte ulaşabileceği seviye hakkında şaşırtıcı bir tahmin daha yaptı.

“Dijital altının” neden önce 100.000 dolar yükselebileceğine ve daha sonra 1.000.000 dolar gibi çılgın bir seviyeye ulaşabileceğine dair birkaç neden sayan Kiyosaki, paylaşımıyla dikkat çekti.

Robert Kiyosaki, önemli varlıklar olduğuna inandığı altın, gümüş ve “dijital altın” Bitcoin’i överek tartışmaların odağında ye almaya devam ediyor. Finans gurusu, BTC’nin yakın gelecekte 100.000 dolar seviyesine ulaşmasını beklediğini belirtti.

Bunun nedeni Bitcoin’in “halkın parası”, altın ve gümüşün ise “Tanrı’nın parası” olduğu tezini öne sürüyor. Kiyosaki, bu durumun özellikle hisse senedi ve tahvil piyasalarının çökmesi halinde BTC’nin 100.000 dolara kadar yükselmesine yardımcı olabileceğine inanıyor. Bu durum altın ve gümüş için de önemli bir itici güç olacaktır.

Bununla birlikte, kötü haberlerden başka hiçbir şeyin BTC’yi daha yükseğe itemeyeceğini ve yukarıda bahsedilen seviyeye ulaşmasını sağlayamayacağını da düşünüyor.

Ona göre bunun gerçekleşmesi muhtemel. Yalnızca hisse senedi ve tahvil piyasalarının çökmesi değil, tüm küresel ekonominin de onlarla birlikte çökmesi durumunda durum çok daha kötü olacaktır. Kiyosaki’nin tweet’ine göre bu durumda altın ons başına 75.000 dolara, gümüş ise 60.000 dolara fırlayacak.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-8