Ripple ve Bu 2 Altcoin İçin Güçlü Tahmin! Rallinin İzleri

Ripple ve iki altcoin için önemli gelişmeler var. Bu gelişmeler aynı zamanda fiyata da etki edecek cinsten. Bu nedenle beklentilerin yüksek olduğu fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor.

Ripple için gelişmeler

Hafta sonu boyunca devam eden SEC ve Ripple davasında yeni bir gelişme yaşanmadı. SEC, dijital varlıkların doğal bir değeri olmadığını vurguluyor. Diğer taraftan yalnızca bilgisayar kodu olduğunu belirterek duruşunu değiştirdi. Bu, davanın başlangıcında SEC XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu ifade ediyordu.

SEC’in pozisyonundaki bu değişim önemli. Mahkemenin XRP’nin “menkul kıymet olmadığı” yönündeki kararının bozulmadan kalacağına dair umutları artırdı. Kripto ve Ripple XRP topluluğundaki uzmanlar, düzenleyicinin duruşundaki bu değişikliği analiz ediyor. Birçoğu bunu XRP sahipleri için olumlu bir gelişme olarak görüyor. Sonuç olarak, XRP’nin fiyatı toparlandı. Ayrıca 0,50 dolar direnç seviyesini aşarak şu anda 0,5291 dolardan işlem görüyor. XRP, 17 Ağustos’taki 0,4228 dolarlık düşük seviyesinden %25 oranında yükselmiş durumda. Analistler mahkemeden gelecek sonuçlara göre Ripple fiyatının 1.5 dolara geleceğini söylüyorlar.

Shiba Inu için gelişmeler

Shytoshi Kusama liderliğindeki Shiba Inu geliştiricileri, Layer 2 ölçeklendirme çözümleri Shibarium’u ölçeklendirme konusunda ilerleme kaydediyor. Shibarium kısa süre önce, kullanıcı fonlarının Layer 2 blockchain’de “duraklatıldığı” lansman sırasında bir aksilik yaşadı. Ancak, hafta sonu boyunca Shiba Inu token sahiplerinin toplam sayısında bir toparlanma oldu.

Shiba Inu Yatırımcıları Müjde: Gizemli Ürün Açıklandı!

Kusama’ya göre Shibarium, web3 geliştirme platformu Alchemy’den alınan verilere dayanarak %1.500 oranında ölçeklendirildi. Projenin geliştiricileri, Layer 2 zincirine giden trafiği yönetmek ve desteklemek için ek protokoller oluşturmak üzerinde çalışıyorlar. Shibarium tekrar faaliyete geçtiğinde, köprüdeki duraklatılmış fonların kullanıcılar tarafından erişilebilir olması ve Kusama’nın fonların kaybedilmesi durumunda yatırımcıları tazmin etmek için 2 milyon dolarlık sigorta poliçesinin yürürlükte olması bekleniyor.

Metrikler ne diyor?

Ripple ile birlikte ilk 15 içerisinde yer alan Shiba Inu için zincir üzerindeki ölçümler ilginç bir duruma işaret ediyor. Buna göre SHIB sahiplerinin toplam sayısında tutarlı bir artış olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu da tokena olan ilginin devam ettiğine işaret ediyor. Buna ek olarak, borsalardaki SHIB arzı azalmış durumda. Buna göre bu durum satış baskısının azaldığını gösteriyor.

Borsalara yapılan aktif SHIB yatırma işlemleri de 19 Ağustos’tan bu yana azaldı. Bu da sahiplerin temkinli davrandığını gösteriyor. Diğer taraftan fiyatların toparlanmasını ve Shibarium ana ağ köprüsünde duraklatılmış fonların serbest bırakılmasını beklediğine de işaret. Meme coin’in sahipleri arasındaki önemini ölçmek için kullanılan sosyal baskınlık ve sosyal hacim ölçümleri şu anda nötr durumda. Ancak toparlanmaları halinde SHIB fiyat rallisi için katalizör görevi görebilirler.

Sadece Ripple değil: Akash Network için fiyat tahmini

Ripple ve SHIB için değerlendirmelerin yanında Akash Network ile ilgili de yaklaşımla söz konusu. Buna göre AKT, fiyatında %6’lık bir artış yaşayarak 1,48 dolara ulaştı. Geçtiğimiz iki hafta içinde ise %150 oranında artış gösterdi. Bu etkileyici performans, yapay zeka sektörü için olumlu bir görünümün ve yapay zeka ile ilgili bir şirket olan Nvidia için güçlü tahminlerin ortasında geliyor.

Akash Network Nedir? AKT Ne İşe Yarar?

Bulut kaynakları için merkezi olmayan bir pazar yeri olan Akash Network, dünyanın ilk merkezi olmayan AI Supercloud’unu yaratmayı hedefliyor. AKT, son 24 saat içinde %6’lık bir artış ve son iki hafta içinde %148’lik kayda değer bir yükseliş yaşadı. Buna göre son derece iyi bir performans sergiledi. Diğer faktörler gelecekte AKT’nin fiyatını etkileyecektir. Ancak kriptokoin.com olarak baktığımızda blockchain teknolojisi ve yapay zekanın birleşimi var burada. Her ikisi, kripto para biriminin benimsenmesi ve performansı için güçlü bir itici güç olacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2