Ripple Milyarlık XRP Arzı Sunacak: Fiyat Risk Altında!

Önde gelen blok zinciri şirketi Ripple, aylık stratejisinin bir parçası olarak cüzdanında bulunan 1 milyar XRP token’ın daha kilidini açacak.

Bu işlemler, şirketin kripto piyasasında XRP likiditesini korumasına ve işletmelerin sınır ötesi işlemler sırasında altcoin’den yararlanmasına yardımcı olmasına olanak tanımakta. Ancak strateji, arzdaki artış nedeniyle fiyatta kısa süreli de olsa bir düşüşü tetikleyebilmektedir.

Whale Alert 1 Eylül’de dört işlemde bir milyar XRP’nin emanetten açıldığını bildirdi. İlk olarak 153 milyon dolar değerinde 300 milyon token’ın kilidi açıldı. Ardından 51 milyon dolar değerinde 100 milyon token’ın kilidi açıldı. Ayrıca, son iki işlemde 200 milyon ve 400 milyon token’ın kilidi Ripple tarafından açıldı ve bu işlemlerin toplam değeri 300 milyon doların üzerinde. Böylece, XRP hamlesi 500 milyon dolardan fazla bir değere ulaşmış oldu.

Whale Alert ayrıca bir balinanın 10 milyon dolardan fazla değere sahip 19,92 milyon XRP’yi kripto borsası Binance’e aktardığını tespit etti.

Bu arada, kripto topluluğu ABD SEC’e karşı zaferini kutlamaya hazırlanırken Ripple’dan başka bir mesaj bekliyordu. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, 29 Eylül’de New York’ta bir parti düzenleneceğini doğruladı.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7