Ripple Kararı Sonrası Kurumsal Yatırımcılar Bu Üç Altcoine Yatırım Yaptı!

Bitcoin‘in ayı piyasasından çıkıp boğa piyasasına girdiğine dair sinyaller gelirken kurumsal yatırımcılar portföyünde hangi kripto paraları ekleyeceğini düşünüyor.

Bu noktada bazı kurumsal yatırımcılar BTC ve altcoin almak için 2024 yılını beklerken bazıları da şimdiden alımlara başladı.

Uzun süredir devam eden SEC-XRP davasında hakim Ripple lehine karar verdi ve başta XRP olmak üzere Bitcoin ve SOL, Cardano (ADA) gibi altcoinlerde de yükselişler yaşandı.

Coindesk’in haberine göre, bu yükselişleri fırsata çeviren kurumsal yatırımcılar bu yıl XRP, Stellar (XLM) ve Solana (SOL) tabanlı ürünlere yatırım yaptı.

CCData tarafından yapılan araştırmada kurumsal yatırımcıların altcoin eğilimleri raporlandı.

Buna göre, kurumsal yatırımcıların XRP, XLM ve SOL bağlantılı yatırım yatırım fonları için yönetimi altındaki varlıklar (AUM) Temmuz ayında yükseldi.

Raporda AUM’daki bu artışın hakimin Ripple lehine verdiği XRP kararından sonra geldiği belirtildi.

Grayscale XLM tabanlı ürünlere yaptığı yatırımları %62,7 arttırarak yönetim altındaki varlıklarda XLM ürünleri 17,3 milyon dolara ulaştı.

Graysclae XLM dışında XRP ve SOL tabanlı ürünlere de yaptığı yatırımı sırasıyla %33,2 ve %55,7 artırarak sırasıyla AUM’daki ürünleri 65,7 milyon dolar ve 87,8 milyon dolara ulaştı.

Dün açıklanan FED faiz kararının beklenilen gibi gelmesi BTC ve altcoinler üzerinde kısmen olumlu etki olumlu etki oluşturdu ve son 24 saat içerisinde XRP %2,3; XLM %14,25; SOL ise %7,6 oranında artış kaydetti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4