Ripple Fiyatı İçin 3 İnanılmaz Tahmin: Tarih de Verildi!

Ripple fiyatı için güçlü tahminler gelmeye devam ediyor. Üstelik bu tahminler yapılırken bir de XRP için tarihler de verilmeye başladı. Detaylara bakalım.

Ripple ve düzenleyici zaferin ardından yenilenen güven

Ripple XRP’nin SEC’e karşı kazandığı son zafer, bir iyimserlik dalgasını tetikliyor. Buna göre Bitboy Crypto analistinin fiyat tahminini yinelemesine yol açıyor. Analist, zorlukları ve mevcut piyasa koşullarını kabul ediyor. Ancak XRP’nin yeni keşfedilen düzenleyici netlikle gelişme potansiyelini vurguluyor.

Ripple XRP’nin SEC’e karşı kazandığı yasal zaferin ardından sadece 24 saat içinde iki katına çıkan dramatik değer artışı, kripto para analistleri arasında güven tazelenmesine yol açıyor. Bitboy Crypto analisti Ben Armstrong, daha önceki tahmininin arkasında durarak tahmininin doğruluğunu gösteriyor.

Şüpheciliğe ve Ripple meraklılarına sesleniyor

Armstrong, özellikle tüm zamanların en yüksek seviyelerine ani bir artış bekleyen XRP meraklılarına işaret ediyor. Ayrıca şüphecilere hitap etme fırsatını yakalıyor. Fiyat tahminine yönelik temkinli yaklaşımının, ana akım yatırımcıların Ripple’a karşı açılan davaya ilişkin genel farkındalık eksikliğinden kaynaklandığını açıklıyor.

Dev Bankadan Ripple İçin Üzücü Haber! SEC Avantajlı Olabilir!

Armstrong, “Ana akım, bizim girmemiz gereken kesim. Bunun bir dava olduğunu bile bilmiyorlardı.” açıklamasını yapıyor.

Gerçekçi kazançlar ve artan likidite

Yaygın beklentilerin aksine Armstrong, son kazanımların öncelikle mevcut sahipler ve yeniden listelemenin ardından Coinbase gibi platformlarda satın alan yeni yatırımcılar tarafından sağlandığını vurguluyor. Ripple XRP’nin yörüngesini şekillendirmede düzenleyici netliğin ve gelişmiş likiditenin öneminin altını çiziyor.

Ripple Müjdeli Haberi Verdi! XRP'yi Neler Bekliyor?

Armstrong, kripto para birimleri arasında durgun hareketin damgasını vurduğu mevcut piyasa ortamını kabul ediyor. İzleyicileri bu tür aşamalarda ilgili ve sabırlı olmaya çağırıyor. Ayrıca, Ripple XRP’nin önümüzdeki yükseliş piyasası döngüsünde potansiyel olarak 20 dolara ulaşabileceğine olan inancını yineliyor.

Yeni entegrasyon

Ripple’ın Uluslararası Swap ve Türevler Birliği’ne (ISDA) entegrasyonu iyimser XRP fiyat tahminlerine yol açıyor. Bununla birlikte, token başına 1.896 dolarlık iddialı tahmin, kripto para topluluğu içinde tartışmalara yol açıyor. Özellikle, analist Digital Perspectives, göz alıcı bir tahmin paylaşmak için X’e gitti. Paylaşımında “Ripple XRP’nin fiyatı token başına şaşırtıcı bir şekilde 1.896 dolara kadar yükselebilir.”  diyor.

Coşkunun ortasında, bir topluluk üyesi bu çarpıcı tahmini destekleyen derinlemesine bir analiz sunuyor. Hesaplama, Ripple XRP’nin piyasa değerinin, 1 katrilyon dolar gibi şaşırtıcı bir değere sahip olan geniş türev piyasasının %10’unu ele geçirmesine dayanıyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda Ripple XRP’nin mevcut piyasa değeri 34,9 milyar dolarken 100 trilyon doları işlemesi halinde, piyasa değerinin aynı hizaya gelmesi için yaklaşık 2.865 katlık astronomik bir artış gerekecek.

Analistten 21 dolar beklentisi

CoinsKid YouTube kanalından takma isimli bir kripto analisti, Fibonacci Düzeltme seviyelerini kullanarak Ripple XRP için 21 dolarlık bir hedef belirledi. Ayrıca 1,30 dolardaki %78,6 Fibonacci Düzeltme seviyesini temel gösterge olarak kullandı. Bu analist, mevcut düzeltmenin üstesinden gelindiğinde Ripple XRP’nin fiyatında büyük bir hareket bekliyor.

Diğer taraftan potansiyel olarak 2025 yılına kadar 21 dolara kadar ulaşacağını söylüyor. Devam eden yükseliş eğilimi, Yargıç Torres’in kararıyla sağlanan kategorizasyon netliğine bağlı. Diğer taraftan düzenleyici kriterleri XRP’ye doğru bir şekilde uygulamasına da dayanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1