Ripple Balinasından Borsalara Yüklü XRP Transferleri: Dikkat, Satış Olasılığı Yüksek!

Bir Ripple balinasının borsalara yaptığı on milyonlarca dolarlık XRP transferleri akıllara satış olasılığını getirdi. 

Whale Alert 24 Ağustos tarihinde bir balinanın 15,1 milyon dolar değerinde 29,3 milyon XRP’yi kripto para borsalarına taşıdığını aktardı. On-chain veriler toplam transfer tutarının 23,8 milyon dolar değerinde 46 milyon adetten fazla olduğuna işaret etti. Transferden sonra balinanın cüzdanında 12,7 bin dolar değerinde 24,6 bin XRP kaldığı görüldü.

Transferler 24 Ağustos tarihinde 10 dakikadan kısa bir süre içerisinde 7 parçada gerçekleştirildi. Transfer kapsamında Latin Amerika merkezli kripto para borsası Bitso’ya 13,8 milyon ve Bitstamp’e ise 31 milyon XRP gönderildiği belirlendi.

Balinanın transferi cüzdanına gelen 46 milyon adetlik bir XRP transferinden hemen sonra gerçekleşti. Gönderici adresin habere konu cüzdana geçmişte de pek çok yüksek hacimli XRP transferi yaptığı kaydedildi. Ayrıca gönderici adresin pek çok başka cüzdana da XRP transferinde bulunduğu vurgulandı. Bu cüzdanlardan birinde bulunan 70 milyon dolar değerindeki 137,3 milyon XRP’lik bakiyesi dikkatleri çekti.

Balinanın borsalara yaptığı transfer, XRP’nin ortalama 0,50 dolar seviyelerindeki önemli bir fiyat bölgesinin etrafında gerçekleşti. Bu da transferlerin bir satış amacı taşıdığını düşündürdü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 değer kazanan XRP, yazım itibariyle 0,522 dolar seviyesinden işlem görüyor.


source site-9