Popüler Kripto Para Analisti 10 Altcoin İsmi Verdi: “Bu Hafta Bunları Yakından İzleyeceğim”

Tanınmış bir kripto para analisti ve influencer olan Miles Deutscher, Twitter’da haftalık token ve anlatı izleme listesini paylaşarak göz önünde bulundurduğu bazı projeleri ve trendleri vurguladı.

Deutscher’in izleme listesi şunları içeriyor:

KAVA

Deutscher, KAVA’nın yakın zamanda dijital varlıkların saklanmasını ve aktarılmasını sağlayan bir platform olan Fireblocks’a eklenmesi nedeniyle kurumlar yatırımcılar arasında ilgi gördüğünü belirtti.

Ayrıca, bir risk sermayesi şirketi olan DWF labs’ın KAVA’ya yatırım yapmış gibi göründüğünü ve en büyük stablecoin ihraççısı olan Tether’in KAVA’yı Cosmos ekosistemine açılan kapı olarak kullandığını belirtti. Ayrıca, KAVA’nın ilk sürekli merkeziyetsiz borsasının kısa süre önce başlatıldığına dikkat çekti.

GALA

Deutscher, GALA’nın ciddi bir iç karışıklıkla karşı karşıya olduğu konusunda uyardı, zira her iki kurucu da çeşitli iddialar nedeniyle birbirlerine dava açmıştı. Bunun GALA token fiyatını ve platformun gelecekteki gelişimini olumsuz etkileyebileceğini söyledi. Ayrıca, her iki kurucunun da 50.000 düğümden 7.000 node’a sahip olmalarının GALA’yı çok merkezi hale getirdiğini belirtti.

PYR

Deutscher, likidite diğer oyun projelerine kaydığı için PYR’nin GALA haberlerine güçlü bir tepki verdiğini gözlemledi. PYR’nin kripto piyasasında nadir görülen uzun ve olumlu bir birikim aşamasında olduğunu ileri sürdü.

MKR

Deutscher, MKR’nin platformu daha ölçeklenebilir, güvenli ve merkezi olmayan hale getirmeyi amaçlayan “End Game” girişiminin son aşamalarında olduğunu bildirdi. Önerilerden biri, Solana kod tabanının bir forku olacak olan “NewChain” adlı kendi yerel zincirlerini başlatmayı içeriyor.

Deutscher, bunun ilginç bir gelişme olduğunu, ancak Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin’in kalan MKR tokenlerini bu yüzden satması nedeniyle bazı tartışmalara da neden olduğunu söyledi. Bununla birlikte, bazı büyük balinaların fiyatı savunmak için devreye girdiğini dile getirdi.

SUI

Deutscher, SUI’nin geçtiğimiz ay toplam kilitli değerinde (TVL) %70’lik bir artış gördüğünü, bunun da artan talep ve benimsemeye işaret edebileceğini belirtti. SUI’nin uyandığında sert bir şekilde canlanma eğiliminde olduğunu da ekledi.

DWF Labs Tokenleri

Deutscher, bu tokenlerin şirketin yatırımlarından sonra çılgın fiyat davranışları sergilediğini (büyük pump’ların ardından büyük düzeltmeler) ve trader’lar için riskli durumlar oluşturduğunu söyledi. Tokenlerden bazılarını UNIF, LPT, BLZ ve CYBER olarak sıraladı.

SOL

Deutscher, FTX tasfiyeleri beklentisiyle SOL etrafında bazı olumsuz seslerin yükseldiğini belirtti. FTX’in ana şirketi Alameda Research ile yaşanan yasal bir anlaşmazlık nedeniyle Galaxy Digital bu fonların sorumlusu olarak atandı ve 13 Eylül’de bir tasfiye planı yayınlamak üzere mahkemeye gidecek. Deutscher, bunun SOL fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olabileceğini, çünkü haftada 200 milyon dolar değerinde zorunlu satış olabileceğini belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4