Pixel 8 kamera uygulaması yenilenmiş yüzüyle geliyor: İşte beklenen özellikler!

Rekabetin üst düzeyde olduğu akıllı telefon dünyasının lideri olmayı hedefleyen Google, yeni amiral gemisi modelleri için ince eleyip sık dokuyor. Gelen bilgilere bakılırsa şirket, Pixel serisinin kamera yeteneklerini üst düzeye çıkaracak.

Pixel 8 kamera uygulaması, fotoğraf ve video modları daha net bir şekilde ayrılacak

Android Authority, tarafından yayınlanan bir içerikte serinin kamera yeteneklerine ait bazı detaylara yer veriliyor. Video içeriğe göre cihazlarda yenilenmiş kamera uygulaması yer alacak. Buna göre Pixel 8 kamera uygulaması, fotoğraf ve video modlarını ayıracak.

Kamera uygulamasından spesifik bir modları seçebilmek için ise önce fotoğraf ve video modlarını seçmeniz gerekiyor. Örneğin Ağır Çekim modunu seçmek istiyorsanız öncelikle Video moduna giriş yapmalısınız.

Google Pixel 8 içerik oluşturucularını sevindirecek!

Google Pixel 8 içerik oluşturucularını sevindirecek!

Google Pixel 8 ailesinin tanıtımına sayılı günler kala sızdırılan bir video, yeni telefonun dikkat çekici özelliğini ortaya koydu.

Google, serideki fotoğraf ve video deneyimini daha da arttırmak istiyor. Bu bağlamda Audio Magic Eraser uygulamasını seriye entegre edecek. Bu özellik, hâli hazırda insanları ve nesneleri tek bir dokunuşla fotoğraflardan kaldırabiliyor.

Pixel 8 kamera uygulaması

Pixel 8 beklenen özellikler

Özellik Değer
Ekran 6.17 inç, 1080×2400 çözünürlük, 120 Hz OLED
Parmak İzi Okuyucu Gömülü ultrasonik
Ana Kamera 50 MP, Samsung ISOCELL GN2 sensörü
Ultra Geniş Kamera 12 MP
Selfie Kamera 11 MP
Batarya 4.485 mAh
Kablolu Şarj Desteği 24W
Kablosuz Şarj Desteği 12W
Yonga Seti Titan çipli Google Tensor G3
Depolama 128GB veya 256GB
Bellek 8GB RAM

source site-28