PEPE ve Bu 2 Altcoin Çöktü: Peki Hangileri Patlamaya Hazır?

PEPE Coin 30 günün en düşük seviyesine indi. Böylece, potansiyel satın alma fırsatlarına yol açtı. DOGE, düşüş eğilimi potansiyeli ile 0,0619 dolar desteğinin yakınında mücadele ediyor. Altcoin için gözler 0,0600 dolar seviyesinde. Analist Kelvin Munene’ye göre FLOKI ve BONE’un toparlanması, yükseliş rallisine zemin hazırlıyor.

PEPE tam bir çöküş yaşadı!

Meme-coin’i olumsuz piyasa duyarlılığı nedeniyle 30 günün en düşük seviyesi olan 0,0000008046 doları gördü. Altcoin basın saatine göre 0,0000008698 dolardan el değiştiriyor. Bu arada token, 24 saatin en yüksek seviyesi olan 0,000001104 dolardan %20,74 düşüş kaydetti. Ayı saltanatı sırasında, PEPE’nin piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi sırasıyla %20,70 düşüşle 340,77 milyon dolara ve %225,81 düşüşle 255,23 milyon dolara geriledi.

PEPE 24 saatlik fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

İşlem hacmindeki bu artış, PEPE için olan ilginin ve faaliyetin arttığını gösterir. Bunun da piyasadaki havanın değiştiğine işaret etmesi olası. Çünkü, yatırımcılar son fiyat düşüşünü daha düşük bir fiyattan alım yapma ve fiyatı tekrar yukarı çekme şansı olarak algılayabilir. Ancak, satın alma hacminin yetersizliği nedeniyle bir kırılma girişimi başarısız oldu. Buna ek olarak holder’lar, 16 trilyon PEPE tokenini çeşitli CEX’lere transfer etti. Bu değişime ve çoklu imza cüzdan yapısındaki değişikliklere yanıt olarak PEPE değerinin %15’ini kaybetti.

Orijinal meme coin’i DOGE de değer kaybetti

Önceki 24 saat içinde, Dogecoin (DOGE) ayıları fiyatları gün içi en yüksek seviyesi olan 0,06391 dolardan gün içi en düşük seviyesi olan 0,0619 dolara düşürdü. Ancak, ayı ivmesi devam etti. Böylece, DOGE’yi gün içi en yüksek seviyesinden %2,60 düşüşle 0,06219 dolara itti. Ayı baskını altındayken, DOGE’nin piyasa değeri ve 24 saatlik işlem hacmi sırasıyla %2,27 ve %20,89 oranında düşerek, 8,75 milyar dolar ve 225,89 milyon dolar oldu. Piyasa değeri ve işlem hacmindeki düşüş, genel piyasa gerilemesini ve yatırımcıların kar alımlarını yansıtıyor.

PEPE
DOGE 24 saatlik fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

0,0619 dolar destek seviyesinin altında bir kırılma, DOGE’yi düşüş eğilimine sokabilir. Bu durumda, DOGE’nin bir sonraki destek seviyesi olan 0,0600 doları görmesi olası. Ancak, DOGE mevcut düşük seviyesinden toparlanabilirse, ivme kazanması mümkün. Böylece, 0,0650 dolar direnç seviyesini hedeflemesi muhtemel.

PEPE çökerken SHIB de kaybedenler kulübünde yerini aldı

Bu arada, büyük ilgi gören Shiba Inu bocaladı. Shibarium’un çok beklenen main-net Blockchain’i, beklentilerin altında kaldı. Lansman zorlukları nedeniyle onarımlar aniden durduruldu. Bu da birçok yatırımcıyı karanlıkta bıraktı. Sonuç olarak, SHIB sahibi adreslerin %74’ü şu anda kırmızı renkte.

PEPE
SHIB 24 saatlik Holder grafiği. Kaynak: Crypteye

Özellikle 951.320 adres, toplamda 859,44 trilyon SHIB token olmak üzere zararına token tutuyor. Buna rağmen, Shibarium’un ekibi müşterilere daha parlak günlerin geleceğini vaat ediyor. Ayrıca, platformun halka açılmasının ardından gelişmiş bir kullanıcı deneyimi vaadiyle bir iyimserlik ışını var.

Floki BTCTurk kripto çıkışını yapacak

Floki Inu, 5 milyondan fazla kayıtlı müşteriye sahip bir Türk kripto para borsası olan BTCTurkKripto’da listelenmeye hazırlanırken sıçramalar ve sınırlarla büyüyecek. Bu Floki Inu duyurusu, token’ın görünürlüğünü ve kabulünü artıracak.

Phoenix, yakın tarihli bir X çalışması Floki Inu’nun artan popülaritesini gösteriyor. Veri araştırması, FLOKI’nin gelişme eğilimini Shiba Inu’nunki ile karşılaştırıyor. Buna göre, token’ın mevcut fiyatına kıyasla %400’den fazla yükseleceğini tahmin ediyor.

Shibarium’un oyunu değiştiren DeFi sıçraması

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Shiba Inu’nun merakla beklenen Ethereum Layer-2 Blockchain’i Shibarium nihayet online oldu. Bu adım, Shiba Inu’nun ciddi bir katılımcı olarak kurulması açısından tarihi ve önemli. Test aşamasında, kayda değer 21 milyon cüzdan oluştu. Shibarium, öncelikle finansal hizmetler ve oyunlara odaklanacak. Böylece, müşterileri kullanıcı dostu ve ekonomik ortamına çekmeyi hedefliyor.

Ağ, Blockchain uygulamaları için BONE, TREAT, SHIB ve LEASH tokenlerini kullanacak. Bunun da bu tokenlere olan talebi artırması ve fiyatlarını yükseltmesi mümkün. Sonuç olarak, Bone ShibaSwap’teki BONE token fiyatı önceki 24 saat içinde %10’dan fazla arttı. Basın saatine göre token 1,39 dolardan işlem görüyor.

PEPE
BONE 24 saatlik fiyat grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

BONE’nin piyasa değeri %10,34 artışla 318.868.464 dolara ulaştı. Ayrıca, 24 saatlik işlem hacmi %86,88 artışla 24.196.322 dolara çıktı. Bu da yatırımcıların BONE ile daha fazla ilgilenmeye başladığını gösteriyor. BONE’un toparlanmasının başlıca nedenlerinden biri, yatırımcıların artık Shibarium’un korkunç başlangıcından endişe duymamaları ve şimdi daha fazla ilerlemeyi dört gözle beklemeleri. Sonuçta, fiyatlardaki düşüşe rağmen, daha düşük fiyatlar, bilgili yatırımcıların pazara girmesi için bir şans sağlıyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1