PayPal, Kripto Cüzdan Şirketi Ledger İle Ortaklık Kurdu!

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü PYUSD stablecoin ile gündeme gelen PayPal, art arda kripto hamleleri yapmaya devam ediyor. Ödeme sağlayıcısı, bugün yapılan açıklamaya göre donanımsal kripto para cüzdan üreticisi Ledger ile entegre oldu.

Cüzdan şirketinin bugün duyurduğu yeni ortaklık, kullanıcıların Ledger Live uygulamasını kullanırken PayPal’ı kullanarak belirli altcoin birimlerini satın almasını münkün kılıyor. Kripto basınına konuşan bir şirket sözcüsü, işbirliğinin detayları hakkında şu sözleri söyledi:

“Ledger ile PayPal arasında yeni entegrasyonlar aramaya devam ediyoruz. İki şirket arasındaki ortaklık şu anlık sadece ödeme sağlayıcısının müşterilerine sunduğu altcoin birimleri ile sınırlı.”

Daha önce PayPal üzerinden kripto para satın alan yatırımcılar, ellerindeki dijital varlığı kolayca Ledger Live platformuna taşıma imkanına sahip olacak.

Donanım cüzdan şirketinin CEO’su Pascal Gauthier, anlaşmanın ardından ortaklıktan memnun olduğunu belirtti:

“PayPal’ın 20 yılı aşkın bir tecrübesi bulunuyor. Ödeme hizmet sağlayıcısı, dijital devrimin her zaman en ön saflarında yer aldı. Birlikte çalışmaktan heyecan duyuyorum.”

Köklü ödeme aracısı, saatler önce İngiltere’deki kripto faaliyetlerinin bir kısmını Ekim ayında askıya almaya karar verdi.

source site-2