PayPal Bu Ülkedeki Bitcoin Hizmetlerini Durduruyor!

Geçtiğimiz günlerde kendi stablecoini PYUSD’yi piyasaya süren küresel ödeme devi PayPal İngiltere için önemli bir karar aldı.

Cointelegraph’ın haberine göre İngiltere’deki düzenlemelere uymak ülkedeki platformunda bazı değişikliklere gitti.

Bu noktada PayPal, İngiltere’deki müşterileri için Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimleri satın alma hizmeti geçici olarak duraklattığını açıkladı.

PayPal müşterilerine gönderdiği e-postada 1 Ekim 2023’ten itibaren İngiltere’de kripto para satın alımlarını geçici olarak durduracağını söyledi

“İngilterede kripto para alımlarına biraz ara veriyoruz.

1 Ekim 2023’ten itibaren PayPal, İngiltere’deki müşterilerin platformumuzda kripto satın alma olanağını geçici olarak durduracaktır.

2024’ün başlarında kripto alımlarını yeniden etkinleştirmeyi umuyoruz.

Satın alma hizmeti sunulmasa da müşterilerimiz kriptolarını platformda ücretsiz olarak tutabilir ve istedikleri zaman satabilir.

Bu önlemi, FCA tarafından yürürlüğe konulan ve kripto şirketlerinin müşterilerin kripto satın alabilmesi için ek adımlar uygulamasını gerektiren yeni kurallar doğrultusunda alıyoruz.

PayPal, faaliyet gösterdiğimiz pazarlarda geçerli kural ve düzenlemelere uymak için sürekli olarak dünyanın dört bir yanındaki düzenleyici kurumlarla yakın işbirliği içinde çalışıyor.

Bu rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. “

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5