PancakeSwap İşlem Ücretini Kullanıcılarla Paylaşacağını Açıkladı! Bu Altcoin Yükselişe Geçti!

Bir zamanların önde gelen borsaları arasında yer alan FTX’in iflas etmesi ve SEC’in Coinbase ve Binance gibi borsalara açtığı davalar yatırımcıların güvenin kırarken merkezi olmayan borsalara yönelmesini sağladı.

Bunlardan biri de PancakeSwap oldu.

PancakeSwap, bir yeniğe gitti ve işlem ücreti gelirini stake eden kullanıcılarla paylaşacağını açıkladı.

PancakeSwap, kullanıcılarının daha fazla ödül kazanmalarını sağlamak için işlem ücreti gelirinin bir kısmını kendi yerel belirteci CAKE stake edenlerle paylaşmaya hazırlanıyor.

Buna göre borsa, 9 Ağustos’tan itibaren sabit vadeli CAKE hissedarları, tüm PancakeSwap v3 çiftlerinden işlem ücreti gelirlerinin %5’ini (%0,01 ve %0,05 ücret kademeleriyle) yinelenen ve haftalık bazda alacağını söyledi.

Bu iki ücret katmanının PancakeSwap v3 işlem hacimlerinin %80-90’ını oluşturduğu belirtildi.

PancakeSwap’in baş şefi Chef Mochi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gelir paylaşımı, CAKE belirtecini bir protokol olarak PancakeSwap’in büyümesine daha doğrudan bağlar.

Bu nedenle, CAKE staker’larının ödülleri, PancakeSwap’in büyümesine bağlı ve protokolle birlikte büyüyen uzun vadeli bir girişim olması amaçlanıyor.”

Haberin ardından %10 yükselen CAKE fiyatı ani bir geri çekilme yaşadı. 2023’te hiç varlık gösteremeyen CAKE zirvesinin %97 altın işlem görmeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5