OpenSea, Binance Smart Chain (BSC) Desteğini Sonlandırdığını Duyurdu

En büyük NFT pazarı konumundaki OpenSea, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, kaynaklarını daha yüksek gelecek vaat eden çalışmalara yönlendirme ihtiyacını gerekçe göstererek Binance Akıllı Zincir (BSC) NFT’lerine verdiği desteği sona erdirdiğini duyurdu.

Bu karar, OpenSea’nin kısa süre önce Base ve Zora gibi katman-2 kripto para çözümleri için destek eklemesiyle geldi.

Duyuruya göre, kullanıcılar bugünden itibaren BSC NFT’leri için yeni listeler oluşturamayacak veya yeni teklifler veremeyecek. Bununla birlikte, OpenSea web sitesinde BSC NFT’leri görüntülemeye, keşfetmeye ve transfer etmeye devam edebilecekler. OpenSea bu özelliğin ne kadar süreceğini ya da gelecekte kaldırılıp kaldırılmayacağını belirtmedi.

OpenSea, genel NFT sisteminin yaşattığı heyecanı fark ettikten sonra 2022 yılında BSC desteğini eklemişti.

Ancak OpenSea, sektör geliştikçe gelecek vaat eden çalışmalara odaklanması gerektiğini söyledi. Şirket, BSC’yi desteklemeye devam etmenin maliyetinin etkisinden daha ağır bastığına karar verdiğini açıkladı. OpenSea maliyetlerin veya sonuçların ne olduğu konusunda ayrıntılı bilgi vermedi.

OpenSea ayrıca çok zincirli bir gelecek konusunda hala iyimser olduğunu belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4