Nansen, Base Balinalarının Hedefinde Olan Altcoinleri Tespit Etti

Ethereum kullanıcıları için ücretleri azaltmayı ve ölçeklenebilirliği artırmayı amaçlayan bir katman 2 çözümü olan Coinbase’in Base blok zinciri bugün resmen başlatıldı.

Bununla birlikte, bir blok zinciri analiz firması olan Nansen tarafından hazırlanan bir rapora göre, bazı kripto balinaları zaten günlerdir ağ üzerinde işlem yapıyor ve meme tokenlerini tercih ediyor gibi görünüyorlar.

Nansen, 31 Temmuz itibariyle Base’e en çok para yatıran ve her biri Ethereum’dan Base’e en az 100 ETH (185.100 dolar değerinde) üzerinde köprü kuran 22 cüzdanı analiz etti.

Rapor, bu erken Base balinalarının, bir Telegram ticaret botu tokenı olan UNIBOT, başka bir katman 2 çözümü olan Arbitrum’un yönetim tokenı ARB, RLB, BALD, TOSHI, PEPE ve HarryPotterObamaSonic10Inu (BITCOIN) gibi çeşitli yüksek riskli tokenlerde varlıkları olduğunu ortaya koydu.

Nansen analisti Niklas Polk, balinaların seçimleriyle ilgili şunları söyledi:

“Bu balinaların seçiminde ağır bir memecoin eğilimi var. Base’de memecoinleri taklit etmekten başka yapacak pek bir şey yoktu, dolayısıyla rapordaki balinaların çoğunun buna bir yakınlığı var.”

Rapor ayrıca bu erken dönem Base balinalarının tek bir katman 2 ağına sadık kalmadıklarını, Arbitrum, Optimism, zkSync Era ve Polygon zkEVM gibi rakip Ethereum ölçeklendirme çözümlerinde aktif olduklarını ortaya koydu.

Nansen araştırma analisti Jake Kennis, “Daha fazla uygulamanın kullanıma girmesiyle (DEX’ler /kredi verme platformları), muhtemelen yalnızca memecoin’ler etrafında dönmeyen daha olgun bir ekosistem göreceğiz” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5